Inhoud

Bereik jouw klanten in Weert digitaal

Ervaar jij als ondernemer in Weert ook de gevolgen van het coronavirus en wil je graag jouw diensten online voortzetten? Wij denken graag met jou mee! In tijden als deze is het belangrijk in te spelen op de situatie van nu. Het is belangrijk dat ondernemers elkaar helpen in deze tijd. Als mede ondernemer bundelen wij graag onze krachten met jou als ondernemer om zo tot een goed doordachte online strategie te komen. Hiermee kan jouw onderneming de online markt succesvol betreden, zodat jouw onderneming ook in tijden als deze winstgevend kan zijn.

In het kort over ons: wij, als online marketingbureau in Nederweert, helpen jou graag bij het meedenken en uitwerken van ideeën en strategieën voor de online omgeving. Meerdere ondernemers in Weert en omstreken profiteren al van onze bewezen online succesverhalen, zorg daarom dat ook jouw onderneming zijn online weg naar de doelgroep vindt.

Waar wij jou mee kunnen helpen:

  1. Stap 1 - Via een online Skype sessie denken we gratis met je mee in alle mogelijke online kansen en oplossingen;
  2. Stap 2 - Zijn er online kansen voor jouw bedrijf? Dan gaan we een strategie voor je uitwerken. Zijn er geen kansen? Dan zijn er natuurlijk geen kosten aan verbonden;
  3. Stap 3 - Na uitvoeren van de strategie, geniet jij van jouw eerste online klanten! Ondernemer in Weert, waar wacht je nog op? Vraag je gratis gesprek aan!

Nieuwe mogelijkheden om je doelgroep te bereiken

Ook wij ontkomen er niet aan, de verregaande consequenties van het virus zorgen ervoor dat veel van onze Weertse ondernemers hun fysieke winkels gedwongen en vrijwillig gesloten houden. Hierdoor zien veel ondernemers hun werkzaamheden en tegelijkertijd hun omzet dalen. 
Veel ondernemers hebben hun activiteiten terug moeten schroeven en zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun omzet stroom gaande te houden. Bedrijven en ondernemers zijn gedreven om actie te ondernemen en starten met het opzetten van verkoopmogelijkheden via het internet. Overal om ons heen zien we nieuwe diensten ontstaan, van afhaal mogelijkheden voor restaurants tot consult gesprekken op afstand door accountants en hypotheekadviseurs. Een slimme zet voor velen, mits dit goed wordt uitgevoerd. 

Als ondernemer de online markt betreden?

Wil jij als ondernemer de online markt betreden om jouw doelgroep te bereiken en diensten voort te zetten? Wij, als online marketingbureau in Nederweert, helpen jou graag bij het meedenken en uitwerken van ideeën en strategieën voor de online omgeving. Kies voor een uitgewerkte en doordachte aanpak zodat je zowel op korte termijn als lange termijn voordeel kunt halen uit deze veranderingen. Graag denken wij hierin actief met je mee en daar waar mogelijk staan we je bij om te helpen met het bouwen van een deugdelijke campagne.

Ontdekken hoe we jouw onderneming succesvol maken?

Vraag direct jouw gratis persoonlijke consult aan

We maken graag persoonlijk kennis met jou en je organisatie. Zodoende krijgen we een duidelijk beeld van je wensen en eisen. Aan de hand van de eerste kennismaking kan een vervolgtraject vormgegeven worden en indien gewenst opgestart worden.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus en ieders gezondheid, vinden onze gratis consultgesprekken middels Skype of telefonisch plaats.
Interesse in:
HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )