Kerstpakketten idee

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een groot assortiment kerstpakketten en kerst relatiegeschenken. De kerstpakketten collectie telt ongeveer 700 originele pakketten die qua inhoud allen voldoen aan de laatste trends, waardoor de originaliteit zeer hoog is. Het zoeken naar dat ene mooie kerstpakket wordt vereenvoudigd door de filtermogelijkheden in de webshop, waarna bestellen eenvoudig en snel verloopt door de one-page winkelwagen.

De uitdaging

Een webshop realiseren die vertrouwen uitstraalt, waarbij de gehele collectie professioneel gepresenteerd wordt. De informatievoorziening omtrent het aanbod en de diensten moet optimaal zijn. Naast een professionele webshop moet het systeem achter de site zo veel mogelijk geautomatiseerd worden, waardoor de exploitant zijn pijlen kan richten op klantenservice, sales en het vermarkten van de collectie bij de doelgroep.

De oplossing

Na goed overleg met de klant en de specialisten van Cross Internet is een volledig plan uitgewerkt, waarbij de wensen van de opdrachtgever in combinatie met de expertise en ervaring van Cross Internet gecombineerd zijn. Aan werkelijk alles is gedacht. Denk aan de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers, het centraal stellen van producten, vertrouwen en professionaliteit.

Continue optimalisatie

Op basis van statistieken wordt de website voortdurend verbeterd. Jaarlijks worden de marketinginspanningen uitgebreid. De basis ligt bij een pagina 1 positie in Google, aanvullend wordt het merk via alle mogelijke online kanalen gepromoot om een zo breed mogelijk bereik te halen. Alles gericht om de concurrentie voortdurend een stapje voor te blijven.

Eenvoudig en effectief

Eenvoud waardoor de bezoeker in een overzichtelijke webshop eenvoudig kerstpakketten kan bestellen. Effectief aangezien het backendsysteem, voor zo ver mogelijk, geautomatiseerd is. De techniek in de backend is dusdanig gebouwd dat processen voor zo ver mogelijk volledig geautomatiseerd zijn. Een bijkomend voordeel is dat de klant eenvoudig inzichtelijk heeft wat de status van een klant is.

Ontdek de webshop

Dhr Coolen van Kerstpakkettenidee Over Cross Internet

" Cross Internet is een competente internetspecialist met veel ervaring en vakkunde. Mede door hun inspanningen en meedenken is ons doel ruimschoots behaald."

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap