Online marketing communicatie strategie Maatwerk website SEO

Brugman Traprenovatie

Brugman Traprenovatie staat al 10 jaar garant voor hoogwaardige traprenovaties. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, een scherp oog voor detail en passie voor vakmanschap en persoonlijke aanpak onderscheiden ze zich in een zeer concurrerende markt.

De uitdaging

Klanten kwamen voornamelijk vooruit uit mond tot mond reclame en via lead generatoren. Doordat de vorige website niet stevig gepositioneerd was in de zoekresultaten van Google op belangrijke termen werd potentiële omzet misgelopen. Daarom is besloten om de samenwerking met ons op te zetten voor de realisatie van de nieuwe website en bijpassende online groeistrategie.

De oplossing

Aan de hand van een doorgrond marktonderzoek is de online positionering van Brugman Traprenovatie door ons herzien en vertaald naar een zo efficiënt mogelijke nieuwe website structuur gericht op het genereren van leads. De nieuwe website wordt gevoed door een krachtige SEO strategie waarmee de waarde én content constant verreikt wordt. De combinatie van de nieuwe website en groei strategie verzekerd een zo optimaal mogelijke indexering door en gewenste positiestijging in Google.

Behaalde resultaten
240 +
relevante zoekwoorden
50 %
meer bezoekers in 2 maanden
4 %
gemiddelde conversie
Lancering nieuwe website (2017)

De website is volledig op de schop gegaan. Centraal in de nieuwe website staat het informeren van de bezoeker over de verschillende mogelijkheden, hiervoor is een maatwerk trappen catalogus gemaakt waarmee Brugman Traprenovatie zelf portfolio items kan koppelen per 'type' traprenovatie. Daarnaast staat de website geheel in het teken van conversie, oftewel in contact komen met de mogelijk toekomstige klant. Na lancering van de website is de online marketing van start gegaan om een gezonde organische groei te stimuleren.

Bekijk de website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap