Maatwerk website ontwikkeling Facebook marketing Instagram marketing Google Adwords Search Google Adwords Display Youtube advertisement

CITAVERDE

CITAVERDE biedt opleidingen gericht op de innovatieve groene sector voor het VMBO, MBO en aan de hand van bedrijfsopleidingen. Wat CITAVERDE uniek maakt ten opzichte van de concurrenten is de juiste balans tussen kwalitatief goed onderwijs en een uiterst persoonlijke sfeer.

De uitdaging

De website vormt een onmisbare schakel tussen CITAVERDE en haar doelgroepen. Naast een informatieportaal fungeert deze in veel gevallen als eerste raakvlak. Omdat er een breed scala van online kanalen aangesloten is om de digitale doelgroep op zoveel mogelijk fronten te bereiken is het essentieel dat de website altijd betrouwbaar en up to date is.

De oplossing

We hebben de website volledig van de grond af opnieuw uitgedacht en opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uiterst dynamische website die gemakkelijk te navigeren is, overzicht biedt en uitstekend samenwerkt met alle online marketing kanalen zoals Facebook en Google Adwords.

Lancering nieuwe website (2017)

Na een periode van nauwe samenwerking tussen het CITAVERDE en ons is de website en het beheersysteem volledig van de grond af opgebouwd en gevuld. Gezien de structuur van de vorige website volledig hierzien is, is er ook de nodige tijd gestoken in het goed herleiden van oude URL's om te zorgen dat een bezoeker altijd op de juiste pagina terecht komt.

Bekijk de website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap