Facebook & Instagram marketing Google Adwords Webdevelopment

Crazy Baby

Gedreven door passie voor het beste geluid gecombineerd met toonaangevend design. Crazy Baby veroverd Nederland met Air. 's Werelds beste draadloze oordopjes. Klein, krachtig en comfortabel. Door zijn innovatieve ontwerp en techniek is Air geschikt voor een zeer breed publiek: sporter, audiofielen en techjunkies.

De uitdaging

Het merk Crazy Baby dient krachtig gepositioneerd te worden in de Nederlandse markt. Tijdens de opstartfase is het een nog onbekend merk voor Nederland. Om de consument kennis te laten maken met Air is een early bird korting aangeboden.

De oplossing

Een doorgronde product- en marktanalyse heeft het vermoedelijke aankooptraject van de consument in kaart gebracht. Hierop is een geavanceerde Facebook, Instagram en Google Adwords aangesloten. Zodoende wordt de consument vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke aankoop meermaals in aanraking gebracht met Air.

Beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Een uitstekende productpresentatie is onmisbaar bij de lancering van een nieuw product, zeker in een nieuwe markt. Met de grootste zorg is de website tot in de kleinste details vormgegeven. Het resultaat?

Ontdek Crazy Baby Air zelf
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap