SEO Google Adwords Migratie naar ons unieke beheersysteem

De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed biedt full service dienstverlening voor beleggers die geïnteresseerd zijn in vastgoed. De ruime kennis & ervaring bij het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed vormt de succesformule tot een goed renderend beleggingspand. Het werkgebied vormt zich rondom Delft, Den Haag en Rotterdam.

De uitdaging

De website vormt een belangrijke schakel in de aanwinst van nieuwe klanten: geïnteresseerde beleggers. Een goede vindbaarheid op relevante zoekwoorden in ondermeer zoekmachines als Google is dus essentieel. Voor de overstap naar Cross Internet was de vindbaarheid niet op het gewenste niveau.

De oplossing

Door onze krachtige SEO strategie is de website aanzienlijk versterkt in zowel waarde én content. Door de overstap naar ons unieke beheersysteem is de website gegarandeerd altijd volledig up to date voor zowel Google als de bezoeker en is een zo optimaal mogelijke indexering en gewenste positiestijging verzekerd.

G Beleggingspand Delft |
Vindbaarheid op belangrijke termen

Om De Bloois Vastgoed en haar dienst online bekendheid te geven, is gekozen voor zoekmachine optimalisatie (SEO). On-site en off-site optimalisatie hebben ervoor gezorgd dat De Bloois Vastgoed op dienst-gerelateerde termen een solide pagina-1-positie heeft weten te bemachtigen.

Bekijk de website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap