Strategie & positioneringMarketing-CommunicatieLogo- en huisstijl ontwerpMaatwerk UX designWebdevelopmentConversie optimalisatieContent-marketing strategieSEOLinkbuilding

De Krediet Verzekeraars.

De KredietVerzekeraars is een organisatie ontstaan vanuit een 5tal specialisten welke samen bij elkaar opgeteld wel meer dan 100 jaar ervaring hebben in de creditmanagement branche. Allen met een specialisatie in kredietverzekeringen.
Eind 2017 vonden de 1ste gesprekken plaats en voor ons was het snel duidelijk dat er werk aan de winkel was.

De uitdaging

Uit de bestaande website was de laatste jaren niet één lead of zelfs maar een contactmoment voortgekomen. De oorzaken: *1 sowieso een totaal gebrek aan vindbaarheid via online kanalen en dat gecombineerd met **2, een mismatch in de boodschap welke op de oude webpagina naar voren kwam maakte de kans wel heel erg klein dat er leads uit het oude concept zouden voortkomen. Voor ons was het meteen duidelijk dat er een behoefte was om de gehele positionering te vernieuwen.

De oplossing

De kernwaardes die de ondernemers uitdroegen in het gesprek kwamen in zijn geheel niet terug in de website. Het antwoord op vragen zoals "waar staan we voor" en "voor wie doen we dat eigenlijk" hebben als basis gediend voor de verdere uitrol van het project.
Ons strategisch advies, de creatie van logo-huisstijl (i.c.m. typografie) en dat opgeleverd in een snel, technisch optimaal werkend website systeem binnen een prachtig vormgegeven website alsmede onze vindbaarheidscampagne leverde binnen 5 weken na oplevering al de eerste contactmomenten via de website op.

Transparant & onafhankelijk advies

Doordat De KredietVerzekeraars aangesloten is bij alle kredietverzekeraars in Nederland is onafhankelijk en transparant advies mogelijk naar de eindgebruiker.

Dit maakt De KredietVerzekeraars dan ook uniek in de markt en vormde een essentieel/onmisbare factor bij de ontwikkeling van de nieuwe website,

De website straalt autoriteit, maar tegelijkertijd ook vertrouwen uit. Samen met een duidelijk pagina structuur en navigatie wordt de bezoeker snel naar een conversiemoment gestuurd.

Bekijk de website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap