Online marketing communicatie plan Facebook marketing Google Adwords SEO Maatwerk website met opleidingscatalogus en ontwikkelportal

Ferocia

Met specialisaties in audit, control en risicomanagement ondersteunt Ferocia gevestigde MKB organisaties en grote corporates met het verbeteren van de sturing en beheersing van hun organisatie.

De uitdaging

De diensten van Ferocia moeten krachtig en duidelijk online vertegenwoordigd worden. Tevens worden er diverse trainingen en opleidingen gegeven voor financieel professionals die op de website zichtbaar moeten zijn en indien gewenst moet de professional zich direct online kunnen inschrijven.

De oplossing

In samenwerking met de oprichters heeft Cross Internet de online identiteit en manifest opgezet. Dit heeft geresulteerd in een duidelijk navigeerbare navigatie en een overzichtelijk website structuur. Dit biedt een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en waarborgt een zo goed mogelijke indexatie door Google.

Ferocia.nl

Na meerdere gezamenlijke brainstormsessies is een gedetailleerde contentstrategie opgesteld. Aan de hand hiervan is geoptimaliseerde content geschreven en een maatwerk online identiteit vormgegeven door onze designers. Ferocia.nl is naast een goed informatieportaal een geavanceerde wesbite met een online opleidingscatalogus en uniek ontwikkelportal waarmee klanten van Ferocia hun eigen gepersonaliseerde online kennisbank kunnen raadplegen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Mark Daamen van Ferocia B.V. Over Cross Internet

" Over onze samenwerking : Website ziet er echt goed uit. Mooie vorming en een professionele uitstraling wat onze doelgroep aanspreekt. Maar wellicht nog belangrijker; Cross Internet is een zeer prettige samenwerkingspartner die zich echt in mij als ondernemer inleeft."

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap