Grip op gamen

Middels 'Grip op Gamen' geeft André in de wereld van gamen. In veel gevallen zitten opvoeders, zowel ouders, verzorgers als professionals met vragen rondom het grip krijgen en houden op gamegedrag van hun king of jongere waar men mee werkt. Door de jarenlange ervaring opgedaan vanuit de praktijk heeft André Parren een unieke aanpak/methode ontwikkeld om ‘fervente gamers’ en de (directe) personen eromheen elkaar beter te laten begrijpen.

De uitdaging

Om de markt online te betreden was de behoefte een informatieve website te ontwikkelen waarin het door André geschreven boek 'Grip op gamen' en de diensten centraal staan. Er was echter één uitdaging: de boek lancering was binnen twee weken na tekenen van de opdracht, gepaste spoed was dus gewenst.

Dankzij een duidelijke afkadering en taakverdeling tussen André en Cross Internet is de deadline ruim behaald 😁!

De oplossing

Aan de hand van de briefing door André werden de stromingen binnen de website al snel duidelijk en hebben we de contentstrategie en wireframe opgezet. Hier overheen is een simplistische, maar moderne huisstijl geplaatst. Omdat het onderwerp een specialisme is heeft André de basis van de teksten aangeleverd die vervolgens door onze online marketeers voorzien is van SEO optimalisatie. Aangezien de website geheel nieuw hebben we deze aangemeld bij Google en een aantal verwijzingen gegeven zodat de autoriteit stijgt en Grip op gamen gevonden wordt binnen de zoekmachines.

G Grip op gamen |
Hi Google! Ik ben nieuw hier!

Om te zorgen dat de website gevonden wordt binnen Google is er basis optimalisatie gedaan. De website is aangemeld bij Google en aan de hand van geoptimaliseerde content, correcte SEO titels & beschrijvingen en een aantal vermeldingen over het internet heeft de website bestaansrecht gekregen.

Online informatieportaal

De website heeft een uiterst overzichtelijke structuur en is volledig gericht op het sturen van de bezoeker naar de drie stromingen: Trainingen, Maatwerk, het boek.

Middels de dynamische opbouw kunnen dieperliggende pagina geheel naar eigen wens vormgegeven worden.

Een social media koppeling zorgt voor een actuele tijdlijn van de door André gepubliceerde Facebook berichten direct op de website.

Bekijk de website

André Parren van Grip op gamen Over Cross Internet

" Omdat 'Grip op Gamen' meer is dan het boek, is er vanaf nu mijn site online met alle informatie over : voorlichting, trainingen, workshops, lezingen, etc. Michael Davidson en team van Cross Internet, bedankt alweer voor de super service!"

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap