Custom webdesignDevelopmentOnline marketing MyParcel Koppeling

Hoorhetgoed.nl

Hoorhetgoed.nl is de eerste webshop in Nederland met alles op het gebied van hoortoestellen en gehoorbescherming. Onder het motto ‘Wij horen u!’ biedt Hoorhetgoed.nl perfecte hoorzorg bij de klant thuis.

De uitdaging

Gezien het eerste contact voornamelijk verloopt via de website is het belangrijk dat deze uitstekend gevonden wordt door de doelgroep. De website moet op haar beurt overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn. Bezoekers dienen snel het gevoel te krijgen dat er een professionele organisatie achter de website zit.

De oplossing

Sinds de start in 2012 verzorgen wij de website en de online marketing. Het jaarlijks doorvoeren van trends zorgen ervoor dat de website altijd mee gaat met haar tijd. Door het maandelijks verzorgen van de online marketing wordt een constante groei gewaarborgd.

Behaalde resultaten
+ 124 %
Meer bezoekers ten opzichte van Q1 2016
+ 25 %
Toename conversieratio van 3,99% naar 4,99%
230 %
Omzetvergroting ten opzichte van Q1 2016
2016 Hoorhetgoed.nl nog beter maken

Op basis van de opgedane kennis en verzamelde data is gekeken naar het verloop van bezoekers. Waar loopt men vast, welke pagina’s doen het goed, waar ontbreekt extra informatievoorziening? Door het analyseren van de statistieken is een verbeterplan opgesteld om Hoorhetgoed.nl nog beter te maken en de voorsprong op de concurrentie te behouden.

Bekijk website
Unieke upgrade configurator

Hoorhetgoed.nl is de eerste en enige online aanbieder van upgrades. Een upgrade geeft de klant de mogelijkheid meer uit het huidige hoortoestel te halen en is de aanschaf van een nieuw hoortoestel overbodig. Uit de statistieken werd duidelijk dat de veel bezoekers afhaakten bij het invoeren van de vele gegevens, de drempel was te hoog. Met die kennis is door onze ontwikkelaars een unieke configurator ontwikkeld die de bezoeker duidelijkheid geeft over de beschikbare upgrades en direct de bijbehorende kosten laat zien.

Bekijk de configurator
Keuzehulp voor extra gemak

Om de consument zo goed mogelijk te helpen is in de huid gekropen van een zoekend persoon. Vanuit hier is een logisch en gemakkelijk te gebruiken keuzehulp ontstaan. Op basis van duidelijke vragen, overzichtelijke stappen en een slim algoritme wordt er een advies gepresenteerd van maximaal drie hoortoestellen die het beste passen bij de situatie van de bezoeker.

Bekijk de keuzehulp
2014 - 2015 Geheel vernieuwde webshop

Medio 2014 is de aftrap gegeven aan de realisatie van een volledig nieuw design voor Hoorhetgoed.nl inclusief de introductie van het unieke Hoorprofiel. Als enigste in Nederland biedt Hoorhetgoed.nl haar klanten de mogelijkheid om online een persoonlijk hoorprofiel aan te maken. Middels dit profiel wordt de klant geholpen aan het best mogelijke advies om snel terug te gaan naar optimaal gehoor. De achterliggende software is in samenwerking met Hoorhetgoed.nl volledig op maat ontwikkeld aangezien deze nog niet bestond.

Ontdek Hoorhetgoed.nl

Klaar om het roer om te gooien?
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2018 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap