HypothekersUnie

HypothekersUnie B.V. is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.

De uitdaging

In een hoog competitieve markt, zoals die van hypotheken, is toetreden lastig. Ook voor Cross Internet was het de uitdaging om bij elke stap van ontwikkeling en uitbreiding opnieuw een bevredigend resultaat voor HypothekersUnie neer te zetten. In pittige projecten als deze functioneert ons team echter het best.

De oplossing

Cross Internet leverde HypothekersUnie B.V. onder meer oplossingen voor een verhoogde privacyfunctie en beveiliging, alsmede online samenwerkingstools middels cloud computing. Hiernaast zijn met grafisch ontwerp het logo en de huisstijl vernieuwd. De webontwikkeling en integratie van doorlopende online marketing tools hebben geresulteerd in een gebruiksvriendelijke website, die is gericht op laagdrempelige contactopname.

November 2016

Lancering website. De bezoeker ervaart een vertrouwd gevoel middels de persoonlijke en menselijke benadering die het bedrijf nu naar wens uitdraagt.

Bekijk de website
Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx van Hypothekersunie B.V. Over Cross Internet

" We hebben net naar het voorlopige resultaat van de website gekeken en het ziet er top uit (Y). We waren op zoek maar een professionele en kundige partner & we wilden jullie hierbij laten weten dat we blij zijn dat we voor jullie hebben gekozen om de site op te zetten en verder uit te bouwen. Ook de zeer professionele en leuke manier waarom jullie team ons op weghelpt met de website en alle omliggende randzaken zoals mail, pc en huisstijl op een goede manier neer te zetten & dat ook nog eens gecombineerd met een groot bereik. Super ook dat Cross Internet altijd zo goed bereikbaar is en we direct antwoord op onze vragen krijgen. Aanrader voor andere geïnteresseerden! Wij bevelen jullie voortaan in ieder geval aan!"

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap