Just Sublime

Just Sublime is een webshop met luxe, culinaire producten. Het zijn mooie en eerlijke producten van de allerbeste kwaliteit. Het met zorg samengestelde assortiment bestaat onder andere uit free-range hertenvlees en iberico ham uit Spanje en luxe champagne uit Verzenay, Frankrijk. Op termijn zal het aanbod worden uitgebreid met andere luxe producten, rechtstreeks van de bron.

De uitdaging

Het luxe gevoel van de producten dient meteen duidelijk te worden zodra men op de website landt. Daarnaast dient het verhaal achter de producten verteld te worden zodat men precies weet waar de luxe, culinaire lekkernijen precies vandaan komen. Tenslotte zal de website goed vindbaar moeten zijn om een solide klantenbestand te kunnen opbouwen.

De oplossing

De klant is zeer betrokken gebleven bij het hele proces. Alles wat in zijn hoofd zat, moest naar online worden vertaald. Het design heeft in samenspraak met de klant de juiste uitstraling gekregen en de copywriter heeft na verscheidene gesprekken de nodige informatie en kennis opgedaan om de tekstuele invulling van de website te kunnen verzorgen.

Lancering website

Begin 2016 is de luxe webshop JustSublime.nl opgeleverd. De designer heeft in samenspraak met de klant de luxe uitstraling bereikt door zwart te combineren met een goudachtige bruintint. Verder bestaat de aankleding van de website uit mooie foto's. De smaakvolle producten zijn op hun best gefotografeerd door een professioneel fotograaf, zodat de exquise smaak zo goed mogelijk overkomt op het digitale scherm.

Storytelling

De website is voorzien van geoptimaliseerde storytelling met een dubbele functie: het informeren van de bezoekers over de herkomst van de producten én het binnenhalen van bezoekers via zoekmachines. Geen ordinaire SEO teksten, maar informatie waar potentiële klanten écht iets aan hebben.

G Hertenvlees kopen |
Vindbaarheid op belangrijke termen

Om Just Sublime en haar assortiment bekendheid te geven, is gekozen voor aanvullende zoekmachine optimalisatie. On-site en off-site optimalisatie hebben ervoor gezorgd dat Just Sublime op hertenvlees-gerelateerde termen een solide pagina-1-positie heeft weten te bemachtigen. Zo staat Just Sublime bijvoorbeeld op plaats 2 op de term 'hertenvlees kopen' en is er een top-5-notering voor de zeer concurrerende term 'hertenvlees'.

November 2016: Uitbreiding met luxe Champagne

In het eerste jaar is het assortiment uitgebreid met luxe champagnes uit Verzenay. Ook hiervoor is de copywriter in gesprek gegaan om alle noodzakelijke informatie uit de eerste hand te ontvangen. Op basis daarvan zijn SEO geoptimaliseerde storytelling teksten geschreven om ook het champagneassortiment goed vindbaar te maken in Google. Tenslotte zorgen kwalitatieve links ook voor de nodige waarde die een goede notering mogelijk maakt.


Klaar om het roer om te gooien?
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2018 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap