Koffie Thee Plaza

Koffie Thee Plaza is in Nederland een van de grootste online koffie leveranciers. De collectie bestaat voor het overgrote deel uit kwalitatieve Italiaanse espresso's. Koffietheeplaza.nl levert aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast de koffie bent u hier ook aan het juiste adres voor accessoires. Denk aan reinigingssets, ontkalkingsmiddelen en kop en schotel. Koffieliefhebbers kunnen door Koffie Thee Plaza genieten van echte Italiaanse espresso.

De uitdaging

De uitdaging was de realisatie van een nieuwe en moderne koffie webshop, waarmee het conversiepercentage (deels) omhoog getild zou worden. Naast het realiseren van de webshop is een goede online vindbaarheid bij de doelgroep essentieel. De volledige internet marketing werd opgepakt en slim ingezet, waardoor zowel het conversiepercentage als de omzet een stijging zouden doormaken.

De oplossing

Door bij te blijven op het gebied van online marketing en het volgen van de trends in de markt wordt de website voortdurend bijgewerkt. Het doel is om een vooruitstrevende strategie te volgen die een positief effect als gevolg heeft voor de online vindbaarheid alsmede de gebruikerservaring bij de bezoekers. Alle online marketingkanalen worden benut, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Vernieuwde webshop

In 2015 heeft Koffietheeplaza.nl een vernieuwd en innoverend design gekregen. De reacties van (vaste) klanten spraken boekdelen en vooraf gestelde doelen werden gerealiseerd. De marketingkanalen worden scherp in de gaten gehouden, met als doel een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Kopje koffie?
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap