Loods 37

Loods 37 is een nieuw fitnesscentrum, gevestigd in Weert. Door goed naar de leden te luisteren en het aanbieden van voordelige, maandelijks opzegbare abonnementen onderscheidt Loods 37 zich van de concurrentie.

De uitdaging

In een korte periode een prominente plaats in de sterk concurrerende online markt te veroveren en voldoende leden te werven voor een succesvolle start.

De oplossing

Om dit te bereiken, heeft Cross Internet een gemakkelijk te navigeren website verzorgd, voorzien van zoekmachine optimalisatie. Tevens is er een effectieve social media strategie ontwikkeld en uitgevoerd.

Gemakkelijke & snelle website

Cross Internet ontwikkelde een snelle en overzichtelijke responsive website, waardoor de website perfect bruikbaar op zowel pc als smartphone en tablet. Essentiële informatie, zoals tarieven, openingstijden en een sfeerimpressie, zijn gemakkelijk te vinden en vertalen zich in een handomdraai naar een aanvraag van een proefabonnement.

Bekijk website
Goede vindbaarheid in Google

In de markt waren reeds een aantal gerenommeerde spelers aanwezig. Door middel van zoekmachine optimalisatie hebben we de website vindbaar gemaakt op belangrijke zoekwoorden zoals 'Fitness Weert'.
Dit resulteerde in de volgende successen:
- Positie 1 in lokale zoekresultaten op Fitness Weert
- Positie 1 in organisch verkeer op Fitness Weert
- 90 proefabonnement aanvragen vóór de opening
- In totaal gemiddeld 50 aanvragen per maand.

Social media management

Ter versterking van de online presentatie werd besloten om in te zetten op een actieve Facebookpagina. Er werd gekozen voor een strategie met aantrekkelijke en relevante berichten die voor een natuurlijke groei in fans zouden zorgen (in plaats van de veel gebruikte win-acties en like-gating strategieën). In slechts 3 maanden werd de mijlpaal van 1000 likes bereikt en genoot de pagina een zeer hoge engagement, vol likes, shares en reacties. De inzet bleek effectief, de Facebookpagina bewijst zich al maanden kosten effectief en dient als een actieve community, vol enthousiaste sporters.

Bekijk de facebook pagina
Geavanceerd ledensysteem

Al snel na de opening werd het ledenbestand te groot voor een papieren administratie en groeide de behoefte naar een gemakkelijk te beheren systeem voor het bijhouden van de leden, maar ook voor de incasso's. Op basis van de wensen en werkwijze van Loods 37 hebben wij een systeem ontwikkeld dat volledig hier volledig op aansluit.


Robert Zegveld van Loods 37 Over Cross Internet

" Via via kwam ik terecht bij Cross Internet en had veel positieve reacties gehad over dat bedrijf. Ik heb toen contact opgenomen omdat ik problemen had met mijn website. site was niet up to date en had vaak een storing in het systeem zitten. Cross Internet heeft mij daarbij zeer goed geadviseerd en heeft mij dus ook goed geholpen met het vernieuwen van mijn huidige website. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Met vriendelijke groet, Robert Zegveld"

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap