Maastricht Marina

Maastricht Marina is een luxe jachthaven in Maastricht met ligplaatsen voor jachten tot wel 25 meter lang. Daarnaast zijn er camperplaatsen te huur, kan men overnachten op een historische tjalk en kunnen er vaarlessen worden afgenomen. Tot slot beschikt de haven over een 40-meter lang schip voor vergaderingen, workshops en feesten. Voor ieder wat wils bij Maastricht Marina!

De uitdaging

In 2014 heeft Eric van Nieuwenhoven, eigenaar van vaarschool Big Easy, de jachthaven Pieters Plas in Maastricht overgenomen en omgetoverd tot het huidige Maastricht Marina. Aan Cross Internet de taak om een website te maken die de vernieuwde jachthaven op de kaart zou zetten en de doelgroep aanspreekt.

De oplossing

Een hedendaagse website die spreekt tot de verbeelding, met ruime mogelijkheid voor foto's en video's, maar ook passend is bij de doelgroep van de jachthaven. De website laat ruimte voor uitbreiding toe, een belangrijk aspect gezien de diensten van Maastricht Marina sinds 2014 jaarlijks uitbreiden.

Online reserveren

Een ligplaats in de jachthaven, een camperplaats of een bijzondere overnachting reserveren? Dat moet natuurlijk mogelijk zijn via de website. Cross Internet bedacht een snelle oplossing waarmee in één oogopslag zichtbaar is welke datums beschikbaar zijn. Door het inladen van de Google Agenda, is de beschikbaarheid meteen in beeld en perfect beheersbaar voor onze klant Eric.

Bekijk de beschikbaarheid
Meertalige website

Een jachthaven is een internationaal gebied, zeker in een plek als Maastricht. Om ook de internationale groep te bereiken, is de website vertaald naar het Engels, Frans en Duits.

Zelf beheren

Sommige klanten van Cross Internet willen zelf aanpassingen kunnen doorvoeren op de website. Eric is een van deze klanten. Cross Internet heeft een CMS waarmee het voor Eric gemakkelijk is om de inhoud van zijn website te bewerken. Hij kan zaken zoals nieuwe diensten, openingstijden/bereikbaarheid, foto's en video's zelf aanpassen.

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap