MarGel

Om medische of cosmetische redenen een haarwerk nodig? Het moeten accepteren van een pruik of haarwerk is al lastig genoeg. MarGel Pruik & Haarwerken biedt kwalitatieve en hoogwaardige oplossingen voor pruiken en haarwerken.

De uitdaging

In 2013 werd besloten om volledig zelfstandig te opereren. Een deugdelijke website was een logische eerste stap. Maar hoe wordt een goede begeleiding, persoonlijke zorg en jarenlange ervaring via een website overgebracht?

De oplossing

Een informatieve website in combinatie met een degelijke online marketing strategie maakt de website uiterst goed vindbaar in zoekmachines op termen relevant voor MarGel. Daarnaast wordt er voortdurend ingespeeld op de laatste online trends.

Lancering nieuwe website (2018)

Een nieuwe salon, een nieuwe website. Begin 2018 is de gehele website voorzien van een fris nieuw jasje waarmee de website weer volledig up to date is qua functionaliteiten en voldoet aan de laatste richtlijnen.

Bekijk de website
Lancering van de website (september 2013)

De eerste stap voor nieuwe online klanten was gezet. Aan de hand van een marktonderzoek en concurrentie en doelgroep analyse is de website ingericht om aan te sluiten op de behoefte van de doelgroep.

Ontwikkeling huisstijl

Op basis van de klant haar wensen is door ons een huisstijl ontwikkeld met een persoonlijke, maar toch professionele touch. De huisstijl is direct doorgezet naar informatiefolders en visitekaartjes die tot op de dag van vandaag nog steeds actueel zijn.

Marjo van Geleuken - MarGel van MarGel Over Cross Internet

" Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat Cross Internet Marketing een professioneel bedrijf is. Ze luisteren naar jou en maken hierop een mooie website die bij jouw wensen aansluiten. Het is een dynamisch bedrijf met snelle service. Wat ik erg belangrijk vind, dus super!"

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap