My Lamp

Online lampen- en verlichting specialist voor interieur en exterieur. MyLamp.nl is een online specialist op het gebied van lampen en verlichting. Het is de grootste online shop op het gebied van binnen- en buitenverlichting en de producten worden eenvoudig thuisbezorgd. MyLamp staat bekend om zijn hoge kwaliteit en grote assortiment. De service is vergelijkbaar met een fysieke winkel, maar met het bestelgemak van een online shop.

De uitdaging

Gezien de stevige online concurrentie is het actueel houden van de webshop een absolute must. Consumenten vergelijken prijzen, dagelijkse prijsschommelingen beïnvloeden het aankoopproces.

De oplossing

Als online partner verrichten wij maandelijks werkzaamheden om de webshop actueel te houden. Het actief monitoren van de statistieken, het dagelijks bijstellen van de prijzen en het testen van nieuwe pagina's behoren tot de voornaamste activiteiten.

Webshop MyLamp.nl

De webshop MyLamp.nl straalt expertise, kennis en professionaliteit uit. Bekijk het gemakkelijke bestelproces en de inspiratietips op de website en zie hoe u verleid wordt tot het bestellen van een nieuwe lamp.

Bekijk hier de webshop
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap