Online positionering en groeistrategie Maatwerk website ontwikkeling

NieuwKans

NieuwKans informeert en ontzorgd zowel werkgever als werknemer in de mogelijkheden die duurzame inzetbaarheid biedt. Omdat elk mens en organisatie uniek is, ademt NieuwKans een gezonde dosis persoonlijke aanpak en maatwerk. Een filosofie die hand in hand gaat met ons!

De uitdaging

Als nieuwkomer in de online markt kun je maar één keer de juiste indruk maken. Er daarom behoefte naar een professionele website die goed vertegenwoordigd wordt in de organische zoekresultaten van Google.

De oplossing

Zeker in het snel bewegende landschap waar NieuwKans zich in bevindt is een unieke propositie en uitstraling een absolute must. Daarom hebben wij in samenwerking met Nieuwkans een unieke online groeistrategie opgezet die in samenwerking met een volledig maatwerk website een professionele en vooral succesvolle online groei waarborgt!

Meteen de juiste indruk!

De gehele informatievoorziening op de website speelt in op de twee stromingen die NieuwKans bedient: werkgever en werknemer. Daarom is gekozen om deze stromingen centraal te stellen in het ontwerp en met de duidelijke pagina structuur weet de bezoeker altijd waar hij zich bevindt.

Bekijk de website
Annemieke Laverman van NieuwKans Over Cross Internet

" Zeer professioneel team, ieder pakt zijn rol zodat zaken/vragen direct opgepakt worden. Mooi, is de toegankelijkheid en verbinding die gemaakt wordt naar ons als klant. Partner die meedenkt, advies geeft en op de juiste manier ondersteunt, van het bouwen van de website tot data driven marketing. Cross Internet, een partij die ik veel ondernemers gun!"

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap