OAMKB

OAMKB staat voor Online Accountants MKB. Het is een landelijk netwerk van accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Met digitale middelen wordt de administratie van tal van ondernemers in Nederland goed geregeld en 24/7 inzichtelijk gemaakt. Daarnaast zijn persoonlijk advies en snelle, online hulp unique selling points van OAMKB.

De uitdaging

Het landelijk netwerk bestaat uit tientallen franchisevestigingen door heel Nederland en groeit voortdurend. Voor al deze OAMKB-partners is een eigen unieke website nodig om de regionale ondernemers te bereiken en helder met hun te communiceren.

De oplossing

Cross Internet leverde OAMKB meer dan 60 mobielvriendelijke websites, voorzien van een eigen e-mailadres, statistieken en inlogs voor de administratiesoftwaresystemen zoals Yuki en Exact. Elke website heeft de bekende en vertrouwde OAMKB huisstijl, maar is toch uniek. Hierdoor profiteren alle OAMKB-partners van uitstekende online vindbaarheid en passende communicatie over eigen expertises.

Supersnelle oplevering van websites

Vanwege de snelle groei van OAMKB, is een systeem nodig dat ook de snelle groei van websites faciliteert. In samenspraak met OAMKB heeft Cross Internet een systeem ontwikkeld dat eenvoudig gebruikt kan worden voor elke nieuwe franchisenemer van OAMKB. Zo hoeft een nieuwe partner nooit lang op zijn of haar website te wachten, en kunnen nieuwe websites supersnel worden opgeleverd.

Bekijk alle OAMKB-partners en -websites
Regionale vindbaarheid

Elke OAMKB-partner werkt in zijn of haar eigen regio. Vooral lokale vindbaarheid is daarom van belang. Cross Internet heeft voor OAMKB een strategie opgezet die ervoor zorgt dat elke partner in zijn eigen werkgebied vindbaar wordt.


Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap