Online Parfumerie Shop

Webshop met meer dan 1250 artikelen in de categorie parfumerie, cosmetica en verzorging voor mannen, vrouwen en kinderen. Onlineparfumerieshop.nl staat bekend om hun hoogwaardige artikelen en snelle leveringen.

De uitdaging

De grote uitdaging bij dit project zat in het automatiseren en koppelen van het artikelbestand met de voorraadstatus tussen leverancier en webshop. Dit betekent dat de webshop altijd up-to-date is qua aanbod en voorraad, waardoor vrijwel geen nee-verkoop plaatsvindt. Daarnaast is de online vindbaarheid en het vergroten van de naamsbekendheid een belangrijk doel.

De oplossing

Om een koppeling te kunnen leggen tussen webshop en leverancier is een goed contact essentieel geweest. Belangrijk hierbij is het verkrijgen van relevante informatie, waarmee een dergelijke koppeling succesvol gerealiseerd kan worden. Daarnaast dient de database aangepast te worden zodat alle beschikbare informatie op de juiste plaatst komt te staan.

Onlineparfumerieshop.nl

De webshop straalt zekerheid en zorgvuldigheid uit. Ook is er een groot aanbod aanwezig, waarvan de collectie altijd up-to-date is. Dit alles wordt gerealiseerd door de live-koppeling met de leverancier. Een technisch hoogstandje van Cross Internet.

Ontdek de website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap