Online marketing communicatie strategie Maatwerk website SEO

PEM hair make-up nails

PEM is een luxe dames en heren salon waar beleving en service op de eerste plaats staan.

Haar missie is "ik zorg ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Ik kijk naar wat bij je past en adviseer je hierin. Natuurlijk volg ik de laatste trends maar ik vind het vooral belangrijk dat de look die ik creëer helemaal aansluit bij wie jij bent!’’

De uitdaging

De uitdaging binnen dit project was de juiste snaar raken bij de bezoeker. Eenmaal aangekomen op de website dient de beleving van de bezoeker een logische introductie te zijn naar de ervaring die men tijdens een behandeling in de salon ervaart. Verder diende het geheel een luxe uitstraling te ademen & beoordelingen van klanten moeten centraal staan op elke pagina zonder afbreuk te doen aan de algehele uitstraling.

De oplossing

Een uniek aspect aan deze onderneemster is dat ze bekend is van ondermeer Top-Kappers Helmond waar ze vanuit de eigen naam de meest prestigieuze kappersprijs van Nederland heeft gewonnen ; namelijk de Coiffure Award in 2015. Dit gegeven neemt dan ook een prominente rol in binnen het geheel.

Maart 2018 - Lancering nieuwe website

Bezoek de website en oordeel zelf of wij erin geslaagd zijn om de website voldoende in het teken te stellen van het voornaamste doel dat deze onderneming voor ogen heeft: namelijk jou ook de perfecte look te geven!

Bekijk website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap