Maatwerk website ontwikkeling Facebook marketing Instagram marketing Google Adwords Search Google Adwords Display

Rademakers

Al sinds 1965 ontwerpt en fabriceert Rademakers Fur and Fashion jassen en accessoires. Op het atelier in Sittard worden kwalitatief hoogwaardige bont, leer en lammy producten vervaardigd voor de particuliere markt. De kennis, vakmanschap en oog voor maatwerk hebben in de loop der jaren gezorgd voor een gevestigde naam, waardoor geïnteresseerde klanten vanuit heel Nederland afreizen naar het atelier in Sittard.

De uitdaging

Het verkopen van jassen vereist te allen tijde maatwerk waardoor het online verkopen hiervan niet mogelijk is. Dit proces maakt het aanschaffen van de uiteindelijke jas een heuze beleving voor de klant. De beleving die inspeelt op het vakmanschap, de materiaalkeuze en de productie wordt komt in de huidige website onvoldoende tot uiting. Aanvullend is er wel behoefte om de bijbehorende accessoires online te vermarkten. Deze producten bieden voor de consument een laagdrempelige introductie naar het merk Rademakers Fur and Fashion.

De oplossing

Een volledig maatwerk website met webshop uitbreiding is in dit geval dé keuze. Daarnaast is er veel zorg gestoken in de storytelling. Achter iedere jas zit namelijk een verhaal wat een ongeëvenaarde aankoopervaring verzekerd. De doelgroep van Rademakers wordt vervolgens middels diverse online kanalen bereikt en naar de website/shop gestuurd.

Website/shop op maat

Net als de eigen productlijnen van Rademakers is ook de website op maat gemaakt om te passen als een maatpak. Aangezien het meerendeel van de producten maatwerk is, is online bestellen niet mogelijk. Daarom is een uitstekende productpresentatie essentieel. Goede foto's, de plaatsing hiervan en de informatiestroming is zo ingericht om goed vindbaar te zijn in Google en de bezoeker vervolgens op correcte wijze naar een online aanvraag te begeleiden. De producten die wel online te bestellen zijn, hebben een eigen plekje gekregen binnen de webshop. Voor de betaalmogelijkheden is onze partner MultiSafepay gekoppeld. De logistieke afhandeling is middels een koppeling met MyParcel (PostNL) volledig geïntegreerd waardoor met één druk op de knop het pakket wordt aangemeld bij PostNL en de klant automatisch een e-mail ontvangt met daarin de Track & Trace.

Bekijk de website
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap