Totaandedeur.nl

Onverwacht tijdens een feestje zonder drank of versnaperingen? Totaandedeur.nl levert in het weekend 's avonds en 's nachts drank, chips en andere diverse artikelen direct thuis.

De uitdaging

Het opleveren van een volledig gevulde maatwerk webshop. Eén probleem, de deadline betrof één week.

De oplossing

Door een duidelijke project afkadering en vertrouwen vanuit de klant is snelle schakeling mogelijk. Een strakke planning heeft het mogelijk gemaakt om een snelle sprint te trekken naar de deadline.

Logische en snelle indeling

De gedachte achter het concept is dat een bezoeker onverwacht zonder voorraad komt te zitten voor zijn/haar gasten. In alle haast moet snel en gemakkelijk de winkelwagen gevuld kunnen worden. De homepage toont in één oogopslag direct de simpele stappen die nodig zijn om de bestelling succesvol af te ronden. Vervolgens wordt de bezoeker direct naar de correcte productcategorie genavigeerd.

Snel bestellen, niks vergeten?

Een overzichtelijke product detailpagina toont alles wat de bezoeker nodig heeft. Om zeker te zijn dat een bezoeker niks vergeet wordt middels een slimme filter aanverwante producten getoond onder die wellicht ook interessant zijn voor hem/haar.

Bekijk het hier
Zorgenloos betalen

In onze filosofie dient een bezoeker zo min mogelijk belemmert te worden in de afhandeling van de bestelling. Daarom is gekozen voor een uitgebreid scala van betaalmethoden. Via onze payment provider MultiSafePay worden alle bekende online betaalmethoden aangeboden. De actieve koppeling tussen MultiSafePay en het klantenbeheersysteem maakt het mogelijk om direct actueel inzicht te krijgen in de financiën.

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap