UNIQ

Uniqkleding.nl is een webshop met dames- en herenfashion van verschillende topmerken. Uniq verkoopt merken als Guess, Anthony Morato, Amy Gee, JC Rags en Zumo. Bij UNIQ wordt kleding volgens de laatste trends tegen een sterk gereduceerd tarief verkocht. De bezoeker staat centraal in de webwinkel. Dat is onder meer te zien aan de goede service die de shop biedt. Ze zijn bereikbaar via de e-mail, livechat en telefoon. Daarnaast werken ze met een helder retourbeleid.

De uitdaging

UNIQ, een webwinkel met mode voor dames en heren, begeeft zich in een markt met al jarenlang enorme concurrentie. Cross internet is vanaf de start van UNIQ nauw betrokken geweest bij de webwinkel. Advies en full-service begeleiding was nodig op het gebied van strategie, concept en design. Daarnaast verzorgde Cross Internet de technische opbouw en automatisering, zoals met een op maat gemaakt voorraadbeheersysteem en procesoptimalisatie voor orderverwerking in het magazijn en voor het logistieke proces.

De oplossing

Een moderne webshop waarvoor vrijwel alles uit de kast is getrokken. Van mobiele weergave tot inbouwen van payment service providers en bestelmogelijkheden zoals achteraf betalen. Ook marketingsupport is volledig bij Cross Internet neergelegd. Door goede vindbaarheid in zoekmachines, Facebook reclamecampagnes en een affiliate marketing campagne via Tradetracker, heeft deze webwinkel na een vrij korte periode een prominente en blijvende online aanwezigheid weten te verkrijgen.

UniQ Kleding Shop

Bekijk de webshop
Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap