Vliegen en Parkeren

Gaat u vliegen en zoekt u nog een parkeerplaats nabij het vliegveld? Vliegen en Parkeren biedt snel overzicht van de beschikbare parkeerplaatsen bij diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. En het gemakkelijke is, u kunt direct online boeken tegen de laagste prijs!

De uitdaging

'Gemakkelijk online vergelijken en direct bij de voordeligste aanbieder boeken'. Dit is het idee. Het moet daarnaast eenvoudig zijn om per vliegveld te vergelijken, en de prijzen dienen altijd correct te zijn zodat de bezoeker niet voor een verrassing komt te staan.

De oplossing

Middels een slimme website wordt het aanbod van aanbieders direct getoond op Vliegen en Parkeren. Via de filters kan de bezoeker direct inzicht krijgen in de beschikbare parkeerplaatsen die voldoen aan zijn of haar wensen. Vervolgens is het mogelijk gemaakt om rechtstreeks te boeken. Hierdoor vindt de bezoeker alles rondom het parkeren bij vliegvelden onder één dak.

Vliegenenparkeren.nl

Door middel van goed overleg en veel testcases is het uiteindelijke design van vliegenenparkeren.nl tot stand gekomen. Door de jaren heen is VliegenEnParkeren.nl echter meerdere malen verbeterd om ervoor te zorgen dat de website voor alle bezoekers een logische layout heeft en daardoor optimaal kan converteren. Doordat bezoekers eenvoudig kunnen filteren op data en vliegvelden, krijgen ze meteen een passend aanbod parkeergelegenheden te zien, inclusief de actuele prijzen. Daarna kan de bezoeker het aanbod verder aanpassen aan zijn of haar wensen, of direct voor de goedkoopste optie kiezen.

Bekijk website
Gemakkelijk reserveren

Nadat de bezoeker de beste en goedkoopste aanbieder heeft gevonden, kan deze de parkeerplaats gemakkelijk boeken door middel van het reserveringsformulier. Betalen kan meteen middels de gewenste betaalmethode.


Jeroen van den Eerenbeemt van Vliegenenparkeren.nl Over Cross Internet

" We werken nu 3 jaar samen met Cross Internet en zijn zeer tevreden met het werk dat ze verrichten voor ons!"

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap