Kosten van een website laten maken

Voor sommige zaken kunt u beter aankloppen bij een professional: uw website is er daar een van. Bent u benieuwd naar de kosten van het laten maken van een website?

Bekijk ons portfolioDirect contact

Een goedkope website

Ja, het kan. Het is mogelijk om voor een appel en een ei een website te laten maken. Maar wanneer de kosten van een website laten maken zo laag liggen, dan kunt u natuurlijk wel begrijpen dat uw website...

  1. … een dertien-in-een-dozijn website is die lijkt op talloze andere websites;
  2. … geen unieke features heeft;
  3. … niet gemakkelijk is aan te passen;
  4. … niet kan voldoen aan klantspecifieke wensen;
  5. … niet goed getrackt en geoptimaliseerd kan worden;
  6. … eenvoudig gehackt kan worden.

Wanneer u een dergelijke website wil, dan kunt u inderdaad tegen zeer lage kosten een website laten maken. Wilt u echter een website van hoge kwaliteit? Een website die volledig aansluit bij uw wensen en uw bedrijf een extra betrouwbare en professionele uitstraling geeft? Een website die niet alleen geld kost, maar ook daadwerkelijk iets gaat opleveren voor uw bedrijf? In dat geval kunt u kiezen voor een website die gemaakt is door Cross Internet.

Zelf maken of website laten maken?

Door de vele tv-reclames en “gratis” website mogelijkheden bent u wellicht in de veronderstelling dat u een website eenvoudig zelf kunt maken. Echter, een website met de zojuist genoemde voordelen kunt u onmogelijk zelf bouwen.

Ter vergelijking: iedereen kan met een schaar overweg, maar niemand knipt zijn/haar eigen haar. Waarom niet? Omdat hairstylisten specialisten zijn, precies weten welk kapsel bij u past en dit kapsel ook naar uw wensen kunnen creëren. Zo werkt het ook met websites.

Website laten maken: Van kosten naar investering!

We begrijpen dat u de kosten van een website laten maken belangrijk vindt bij het maken van een keuze. Toch is er nóg iets waar u rekening mee moet houden: wat levert de website u op? Een professionele, unieke en perfect werkende website laten maken zal meer kosten dan een do-it-yourself website, maar deze zal u ook meer opleveren. Een website is een investering: het moet u op den duur iets opleveren. Wat dit precies is, is afhankelijk van uw bedrijf. Voorbeelden: een gevoel van veiligheid en betrouwbaarheid van de potentiële klant bij uw bedrijf, contactaanvragen/leads of, wanneer het een webshop betreft, sales. Zodoende haalt u de kosten van een website laten maken er dubbel en dwars uit!

Cross Internet, uw website partner

Bij Cross Internet staan we voor maatwerk. We maken gebruik van ons eigen, gebruiksvriendelijke content management systeem. U geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat dit leidt tot een voor Google geoptimaliseerde website. De uiteindelijke kosten om een website te laten maken zijn volledig afhankelijk van uw wensen.

Wanneer u een website wilt laten maken bij Cross Internet, ontvangt u een volledige service. Dit houdt in dat er eerst een concept wordt ontwikkeld, waarbij u kunt aangeven wat uw wensen en eisen zijn. Daarna wordt er een design gemaakt dat bij uw bedrijf past. De website zelf wordt zo gebouwd dat deze gebruiksvriendelijk is en aantrekkelijk overkomt op uw (nieuwe) online klanten. Het geheel wordt eerst uitgebreid getest en eventuele problemen worden opgelost. Daarna wordt de website online gezet, zodat hij zichtbaar is voor uw klanten.

Meer weten over onze diensten en de kosten?

Wilt u een website laten maken en de kosten hiervan weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over uw toekomstige website: van het realiseren tot de online marketing.

Ninni Vi

Na oprichting in 2006 heeft Ninni Vi een stevige naamsbekendheid opgebouwd. Door een bewuste selectie van retailers in te zetten is het merk een ware hype geworden.

Bekijk deze case
Dhr Coolen Kerstpakkettenidee

" Cross Internet is een competente internetspecialist met veel ervaring en vakkunde. Mede door hun inspanningen en meedenken is ons doel ruimschoots behaald.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap