Jouw online doelgroep bereiken

Online communicatie heeft als doel om de bezoeker op de juiste (online) plek te krijgen. Middels het effectief inzetten van verschillende tools ontvangt de doelgroep de juiste informatie op het juiste moment.

Cross Internet biedt een breed scala aan diverse marketinginstrumenten die helpen jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Afhankelijk van de doelen creëren wij een optimale marketingmix van deze tools. Wat het uiteindelijke doel van jouw bedrijf of organisatie ook is: relevantie is het sleutelwoord. We denken met je mee over strategische locaties om jouw online communicatie te uiten, alsook over treffende zoekwoorden en aantrekkelijke incentives.

Om je zo goed mogelijk bij te staan in het voorzien van de online communicatie van jouw bedrijf of organisatie, maken we gebruik van een optimale combinatie van hoofdzakelijk de onderstaande marketinginstrumenten.

Inzichtelijk en efficiënt

Online marketing is een stuk effectiever dan traditionele marketing. Dit komt doordat we de inhoud van de boodschap veel gerichter kunnen uitzetten. Het realiseren van de doelstellingen wordt hierdoor een stuk efficiënter, waardoor je minder budget nodig hebt om een groot en relevant bereik te realiseren. Door vooraf de belangrijkste pijlers te bepalen, maken wij de activiteiten ook 100% meetbaar. Hierdoor kunnen we de resultaten nauwkeurig evalueren en campagnes elk moment bijsturen.

Gratis consult  Bekijk ons portfolio

Optimaal bereik en maximaal rendement

We zorgen voor een optimaal bereik en stemmen de boodschap perfect af op jouw doelgroep. Op deze wijze realiseren we maximaal rendement waarmee we je helpen om de online doelstellingen effectief en efficiënt te behalen.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Kerstpakkettenidee Dhr Coolen Cross Internet is een competente internetspecialist met veel ervaring en vakkunde. Mede door hun inspanningen en meedenken is ons doel ruimschoots behaald.
CoachCircle Helmie van de Kruys Cross Internet heeft vanaf het begin van coach platform Coach Circle meegedacht over de online marketing strategie en de ontwikkeling van het platform. De professionele ervaring van Cross Internet heeft ervoor gezorgd dat we het concept helemaal naar wens online hebben gezet binnen de afgesproken tijd. Samenwerking, snelheid van ontwikkeling/finetuning en de communicatie hieromtrent maken mij een zeer tevreden klant!
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )