Inhoud

Marketing communicatie bureau

Een goede communicatie zorgt ervoor dat je doelgroep begrijpt waar je bedrijf voor staat. Wanneer je marketing en communicatie niet optimaal zijn, zul je omzet mislopen. Dat willen we bij Cross Internet verhelpen. Wij zijn een marketing communicatie bureau waar we samen met jou op een strategische wijze je bedrijf gaan verbeteren. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat jouw bedrijf online de aandacht krijgt die het verdient.

Wat is een een marketing en communicatiebureau?

Er zijn veel verschillende bedrijven die allemaal op hun eigen manier te werk gaan. Zo zijn er reclamebureaus, marketingbureaus en communicatiebureaus. Er zijn een groot aantal verschillen tussen deze bedrijven en een marketing communicatie bureau.

Reclamebureau

Bij een reclamebureau kan er al snel gedacht worden aan een operationeel uitvoerend bedrijf. Zij prijzen producten aan via een website, video of ander kanaal. Het imago en uiterlijk wordt hierbij als belangrijkste uitgangspunt aanschouwd.

Marketingbureau

Bij een marketingbureau wordt er via een strategische wijze een juiste doelgroep benaderd. Klanten worden onder de loep genomen zodat een bedrijf een beter beeld krijgt. Hierdoor kan er beter ingespeeld worden op deze klanten en kan er op een strategische wijze geconcurreerd worden met andere bedrijven.

Communicatiebureau

Dan is er nog een communicatiebureau. Hier wordt er via een tactische manier je doelgroep benaderd. Er wordt gekeken hoe je een markt het beste kunt benaderen en zorgt voor een goede basis. Hierdoor kan een bedrijf zichzelf verder uitbreiden.

Bij een marketing en communicatiebureau worden al deze aspecten gecombineerd. Hierdoor is het vaak een perfecte oplossing en zorgt het voor een goede marketingmix. Het is daarbij vaak ook zo dat we je doelgroep goed in kaart kunnen brengen en unieke oplossingen kunnen ontwikkelen.

Onze werkwijze

Ieder project dat wij beginnen zal van start gaan met een gesprek. Samen met jou bespreken we de doelstellingen. Hierna zullen wij een onderzoek doen om zo in beeld te krijgen welk gedrag je doelgroep online vertoont. Met de gevonden resultaten kunnen we namelijk doelgericht aan het werk gaan. Na de research zal er een strategie bedacht worden. Bij deze strategie zullen we de kansen en verbeteringen bespreken.

Als marketing communicatie bureau zullen we daarna een concept ontwerpen. Er kan onder andere een website ontworpen worden in een eigen huisstijl. Op deze website zullen relevante teksten geplaatst worden die aansluiten op het zoekgedrag van je doelgroep. Nadat het concept ontworpen is, zullen we natuurlijk weer in gesprek gaan. Hierdoor kunnen aanpassingen gemaakt worden. Nadat de website live is gegaan, zullen we de website en de marketing blijven evalueren en aanpassen. Op deze manier zal je online marketing en communicatie niet alleen nu, maar ook in de toekomst relevant zijn.

Kom in contact met onze specialisten

Het is een goede keuze om je marketing en communicatie uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat alles uit handen genomen wordt. Er kan gratis en vrijblijvend contact opgenomen worden. Plan een gesprek in en kom er samen met ons achter welke kansen jij kan benutten. Door de jarenlange ervaring en enthousiasme is Cross Internet hét marketing en communicatiebureau voor jou!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Zorg dat je voldoende leads blijft genereren! Lees onze tips hoe jij je organisatie staande houdt in deze vreemde tijd. Met onze bewezen aanpak blijft jouw online omzet nu ook groeien. Niet goed? Geld terug!

Lees snel verder

Meer leads nodig? Lees onze tips en voorkom een crisis ná een crisis. Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )