Inhoud

Email hosting

Je hebt een eigen website met bijbehorend domein. Echter maak je nog geen gebruik van een e-mailadres dat geregistreerd staat op dit domein. Door de samenwerking met Cross Internet aan te gaan, krijg je de optie om gebruik te maken van email hosting. Op deze manier is je e-mailadres gekoppeld aan je domeinnaam en ontvang je vlekkeloos al je mailtjes.

Waarom je gebruik moet maken van mail hosting

Vele bedrijven twijfelen over het gebruik van een e-mail die afkomstig is van een internet access provider of email hosting. Wij raden je aan om gebruik te maken van hosting. Er zijn namelijk vele voordelen waarvan je kunt profiteren. Daarbij komt ook het feit dat tegenwoordig de prijzen van deze hosting zeer laag zijn. Op financieel gebied is er dus geen reden om niet te kiezen voor mail hosting op eigen domeinnaam.

De voordelen

Het gebruiken van email hosting brengt vele voordelen met zich mee. Door de samenwerking met Cross Internet aan te gaan, kun je onder andere profiteren van een goede ondersteuning. Daarnaast is het gebruik van deze hosting ook handig wanneer je altijd en overal toegang wilt hebben tot je e-mails. Tevens is het mogelijk om het e-mailadres van je domeinnaam op iedere internet access provider te koppelen. Verander je van provider? Dan blijf je beschikking houden over je eigen e-mail. Dit komt doordat je e-mailadres gekoppeld is aan je domeinnaam die op zijn beurt weer geregistreerd staat bij Cross Internet.

Een ander groot voordeel om de hosting door Cross Internet uit te laten voeren, is dat e-mails op een server bewaard worden. Hierdoor worden er dagelijks back-ups gemaakt en zul je snel en gemakkelijk e-mails terug kunnen vinden. Heb je veel zakelijke reisjes? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Deze mail hosting is namelijk ook beschikbaar in het buitenland en hiervoor hoef je geen enkele aanpassing te maken. Als laatste grote voordeel is dat deze manier van hosting ervoor zorgt dat iedere werknemer beschikking heeft over deze voordelen. Doordat het e-mailadres op jouw bedrijfsnaam of domeinnaam geregistreerd is, zorgt dit voor een professionele uitstraling wanneer jij of je werknemers in contact komen met klanten.

Gekoppelde e-mailboxen

Je bedrijf kan gebruikmaken van email hosting door Cross Internet in te schakelen. Hierbij krijg je de beschikking over een aantal POP3 e-mailboxen. Dit kun je het beste vergelijken met een postbus. Deze “postbus” wordt op onze server aangemaakt en kan op deze manier gekoppeld worden met jouw eigen e-mailadres. Een e-mail die dan gericht is naar jou komt in deze box terecht en wordt doorgestuurd naar jou. Daarnaast is het ook mogelijk om de mailbox leeg te halen of te downloaden naar jouw pc.

Wil je meer weten over deze manier van e-mail onderhoud of wil je graag bespreken welke mogelijkheden op jouw bedrijf aansluiten? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag een uitgebreide uitleg over dit concept.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )