Inhoud

Customer journey

Wil je zo veel mogelijk bezoekers naar je website of webshop leiden? Dan vraagt dit om een doelgericht online strategiebepaling voor je onderneming. Een belangrijk onderdeel hierbij is de customer journey. Door in kaart te brengen welke weg (potentiële) klanten online afleggen, kan je jouw klantstrategie optimaliseren. Dit betekent het ontwikkelen van een efficiëntere marketingmethode vanuit het perspectief van de bezoeker. Zo leid je met een goede customer journey meer klanten naar je website en zorgt dit uiteindelijk voor meer conversie.
 

Wat is een customer journey?

Weten waar je doelgroep zich online bevindt en hoe je klanten subtiel aanstuurt om juist jouw website te bezoeken én iets te kopen. Het is een belangrijk onderdeel voor het succes van een onderneming. Met een customer journey kan de route die jouw doelgroep online aflegt in kaart worden gebracht. De customer journey bestaat uit de som aan ervaringen die je potentiële en bestaande klanten hebben met jouw bedrijf en het merk. Dit betekent helder krijgen wat klanten denken, doen en voelen bij het bekijken van je website of webshop. Welke fases doorlopen ze online en leidt dit tot de verkoop van een dienst of product? Met een customer journey ben je klanten een paar stappen voor, en zorg je dat een cruciaal beslissingsmoment leidt tot een aankoop.

Zo kan Cross Internet je helpen

Wil je graag de klantbeleving van je bedrijf optimaliseren? Online marketing draait om potentiële klanten en bestaande klanten naar je website of online shop leiden. Het is daarom heel waardevol om te weten welke routes je klanten online bewandelen en welke  marketingstrategieën succesvol zijn en welke niet. Het eigenhandig uitwerken van een customer journey kan echter heel lastig zijn. Cross Internet helpt je jouw customer journey te monitoren en zorgt dat de klantenbeleving van jouw website of webshop wordt geoptimaliseerd.

Hoe doen we dit?  

Allereerst is het van belang om je klantengroep in kaart te brengen. 
Wie is je doelgroep? Wat zijn hun wensen en behoeftes? Via welke wegen bezoeken ze je internetsite of webwinkel? We maken inzichtelijk welke routes leiden tot een succesvolle conversie en welke paden moeten worden aangepast. Cross Internet verzamelt de benodigde data en informatie om de volledige customer journey inzichtelijk te maken. Op basis van de customer journey creëren wij voor jou een effectieve online marketingstrategie vanuit het perspectief van de bezoeker.

Breng jouw customer journey in kaart

Breng de reis van de klant in kaart en onderzoek welke verbeteringen er nog in je marketingstrategie schuilen. Met behulp van de customer journey kan de beleving van de klant op de juiste manier gestuurd worden en hiermee leiden tot een stijgende omzet. Cross Internet helpt je op weg naar een optimale klantenbeleving. Neem contact met ons op en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )