Inhoud

Display advertising

Display advertising is een effectief online marketing instrument waarmee je een groot publiek en specifieke doelgroepen kunt bereiken. Het wordt gebruikt in de vorm van display advertentiecampagnes om naamsbekendheid van een product, dienst of merk te vergroten, om sales en leads te genereren en nieuwe bezoekers te bereiken. Je kunt via display marketing een groot nieuw bereik creëren of je bestaande bezoekers opnieuw triggeren. Of je nu grote hoeveelheden traffic wilt binnenhalen, awareness wilt creëren voor je merk of leads wilt genereren: onze ervaren advertising specialisten weten jouw doelgroep exact te vinden om hen vervolgens met de juiste advertenties te targetten. Zo bereik je altijd relevant verkeer voor efficiënte besteding van je marketingbudget.

Wat is display marketing?

Display marketing is een online advertentiemethode waarbij er gebruik wordt gemaakt van beeldadvertenties en/of video uitingen. Deze advertenties zijn zichtbaar op sociale netwerken en websites die je doelgroep bezoekt en worden vertoond op verschillende apparaten zoals desktop, tablet en smartphone. Een groot voordeel is dat steeds meer advertentieplatformen 'targeting' opties aanbieden waardoor jij als adverteerder meer opties hebt om specifieke doelgroepen te benaderen.

Display advertising uitbesteden

Door het inzetten van tekstadvertenties, banners, video's en allerlei andere methoden brengen onze specialisten jouw website onder de aandacht bij je doelgroep. Daarbij werken we nauw samen met grote display netwerken en bepalen we de beste voorwaarden om tegen te adverteren. Een speciaal algoritme analyseert of het interessant is om een advertentie aan een betreffende persoon te laten zien en bepaalt wat we voor een klik of impressie moeten betalen. Hierdoor zijn we in staat om tegen de beste voorwaarden het meest kwalitatieve verkeer te genereren.

Advertenties die de doelgroep aanspreken

Cross Internet heeft ruime ervaring in het maken van display materiaal. Vaak bepaalt een juist opgemaakte banner of een potentiële klant wel of niet klikt. Daarom worden gecreëerde banners voortdurend getest en geoptimaliseerd.

Ben je benieuwd wat display advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat voor je klaar.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )