Inhoud

Facebook marketing: wat is het en hoe doe jij het?

Bereik jouw doelgroep effectief met marketing op social media kanalen zoals Facebook. Efficiënte facebook marketing mét resultaat!

Facebook & marketing

Facebook is veruit het grootste sociale netwerk wereldwijd. Met meer dan één miljard maandelijkse gebruikers overstijgt dit sociale platform Twitter, Google+, LinkedIn en zelfs YouTube. Facebook marketing is dan ook een zeer effectieve methode om publiek te bereiken en jouw relatie met jouw doelgroep te versterken en vergroten. Ben je op zoek naar mogelijkheden om Facebook als marketinginstrument in te zetten? Lees dan verder!

Wat is Facebook marketing?

Facebook is net als televisie, radio en tijdschriften een medium. Via dit medium kun je boodschappen overbrengen op het publiek. Het publiek? Dat is iedereen die Facebook bezoekt, en dat zijn wereldwijd meer dan één miljard mensen. Het publiek dat je kunt bereiken, zonder investeringen, is dus erg breed. Met marketing op Facebook kun je dit publiek echter beter bereiken. Niet alle één miljard gebruikers gaan jouw pagina immers liken. Ze behoren niet allemaal tot de doelgroep. Met marketing kun je op Facebook de juiste personen bereiken. Bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Facebook Ads, waarmee je een zogenoemd gesponsord bericht verspreidt in jouw specifieke doelgroep en het effect ervan kunt meten en analyseren.
  • Actief zijn op Facebook en bijvoorbeeld reageren op posts in gerelateerde Facebook community's.
  • Zorgen voor interactie bij eigen berichten, zodat meer mensen jouw bericht te zien krijgen door likes, shares, reacties en tagging.

Ideaal voor bedrijven

Facebook is voor bedrijven meer dan een marketinginstrument. Het kan namelijk ook worden ingezet als brandinginstrument en als relatiebeheermethode. Je laat van je horen en biedt Facebook gebruikers leuke, grappige, interessante en unieke content. Hierdoor ben je bij jouw ´fans´ en hun Facebookvrienden on top of mind. Daarnaast ben je bezig met branding, want jouw bedrijf creëert middels de Facebook uitingen, en het zelf actief zijn op Facebook, een positief beeld.

Stel een Facebook marketing plan op

Facebook marketing is voor ieder bedrijf een handige en voordelige tool voor meer bereik, meer verkopen en dus meer winst. Stel een Facebook marketing plan op om doeltreffend jouw effect via sociale media te vergroten. Heb je daar hulp bij nodig? Cross Internet is jouw partner!

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )