Inhoud

Google adverteren

Het optimaliseren van je website kan met het gebruik van diverse tools. Er kan gebruik worden gemaakt van zoekmachine optimalisatie, content marketing en e-mail marketing maar er kan ook gekozen worden om via Google te adverteren. Een andere benaming hiervoor is Search Engine Advertising. Dit is een uitstekende manier om je website een boost te geven. Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig dagelijks zoekmachines zoals Google. Het gebruik van SEA wordt voornamelijk gebruikt om directe resultaten te kunnen boeken. Het adverteren is goed te zien in Google; de eerste drie resultaten zijn als advertenties geplaatst en niet op de natuurlijke manier verkregen.

Welke opties zijn er bij Google adverteren?

Er zijn meerdere opties die we met jou kunnen bewandelen wanneer er gekozen wordt voor Google adverteren. Als eerste is er Google AdWords. Hiermee kan een bedrijf adverteren met diverse zoekwoorden. De advertentie wordt vaak samengesteld met een aantal zoekwoorden die aansluiten op hetgeen jij wilt verkopen. Ook zichtbaarheid kan verbeterd worden door een aantal aanpassingen die gemaakt kunnen worden voordat de advertentie geplaatst wordt. Hierbij wordt er een maximum bedrag per klik ingesteld en is de advertentie klaar om geplaatst te worden. Daarnaast kan de advertentie op diverse platformen zichtbaar zijn. Dit is niet alleen Google, maar ook in het Displaynetwerk en op platformen als YouTube. Tevens is er de optie om te kiezen voor Google shopping. Hierbij worden producten met omschrijving en foto geadverteerd. Deze worden pas zichtbaar wanneer er specifiek naar een product gezocht wordt. Hierdoor is de advertentie vaak een stuk goedkoper dan een gewone Google AdWords advertentie.

Het uitbesteden van adverteren

Het Google adverteren kan enorm in de kosten lopen. Daarom is het beter om deze manier van adverteren uit te besteden aan een specialist. Een specialist zorgt er namelijk voor dat de advertenties op een veel rendabelere manier ingezet worden en kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Hierdoor is een optimaal gebruik van adverteren mogelijk en wordt er geld overgehouden voor andere zaken op het gebied van marketing. Zodra een advertentie online wordt gezet, wordt deze door Cross Internet goed beheerd en gemonitord zodat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Wij zorgen ervoor dat het geïnvesteerde geld op de juiste manier gebruikt wordt en dat je bedrijfswebsite zo een enorme boost krijgt. De communicatie tussen klant en onze werknemers is altijd transparant en we bieden een goed inzicht in de werkzaamheden die we uitvoeren. Hierdoor heb je een goed idee van de resultaten die geboekt worden en de tijdlijn die hierbij hoort.

Voordelen van Google adverteren

De keuze voor Google adverteren neemt een heleboel voordelen met zich mee. Zo is Google de grootste zoekmachine ter wereld en heeft het daardoor een zeer groot bereik. Mensen zijn dagelijks op zoek naar allerlei producten, diensten en informatie. Daarnaast kun je via Google ook de juiste doelgroep, plaats en het moment van adverteren uitkiezen. Deze worden namelijk aangeboden aan mensen die actief op zoek zijn naar het desbetreffende product of dienst. Hierdoor wordt het proces van aankoop kleiner omdat deze mensen vaak doelgericht op zoek zijn en hierdoor al van plan zijn een aankoop te maken.

Een ander groot voordeel van Google is dat het dynamisch adverteert. Deze dynamische advertenties worden getoond bij de relevante zoekopdrachten. Op deze manier is de advertentie dus niet alleen zichtbaar bij één zoekwoord, maar ook bij diverse andere zoekopties. Als laatste is remarketing via Google adverteren erg handig. Je advertentie wordt namelijk ook zichtbaar gemaakt bij mensen die al eerder interesse toonden in je producten of diensten. Klanten zullen hierdoor sneller loyaal blijven aan je bedrijf omdat ze de werkwijze al kennen.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )