Inhoud

Google AdWords

Een Google AdWords campagne kan voor jouw bedrijf veel rendement opleveren. Het beheren en opzetten van een of meerdere campagnes is echter zeer arbeidsintensief. Voordat er maximaal rendement uit je AdWords campagne gehaald wordt, kan er veel tijd en geld verloren zijn gegaan.

Cross Internet is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van AdWords campagnes waarbij een maximaal rendement behaald wordt. Het beheer van de campagnes doen onze gecertificeerde 'Google AdWords professionals' geheel handmatig. Hierdoor kan snel worden ingespeeld op veranderingen in de markt of het systeem van Google.

Voordelen van een Google AdWords campagne

Een Google AdWords campagne levert je een groot aantal voordelen op, waaronder:

  • Je advertenties worden alleen getoond aan relevante gebruikers en potentiële klanten.
  • Er komen meer gebruikers naar je website.
  • Je kunt een maximaal rendement behalen, ook met een laag budget.
  • Adverteren via AdWords is een stuk goedkoper dan offline adverteren.
  • Je kunt adverteren vanaf € 0,01 per klik.
  • Je kunt altijd, overal en direct aanpassingen maken in je budget of advertenties.
  • Je resultaten zijn goed meetbaar, in tegenstelling tot bij offline adverteren.

De expertise van online marketing

Wanneer gekeken wordt naar online marketing wordt duidelijk dat dit een zeer complex en veelomvattend begrip is. Naast dat het begrip zeer omvangrijk is, is online marketing ook in sterke mate aan verandering onderhevig. Zo kan het zijn dat succesvolle marketing uit een voorgaand jaar inmiddels als verouderd gezien kan worden. Zodoende is het niet eenvoudig om één definitie voor een 'goede' online marketingcampagne te vinden. Het is van belang om inzichtelijk te krijgen welke expertise je nodig hebt op het gebied van online marketing. We bieden je inzicht in de verschillende definities die zoal worden gebruikt. Uiteindelijk kan dit, samen met ons, worden doorvertaald in een zo efficiënt mogelijke Google AdWords campagne.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )