Inhoud

Google shopping

Bedrijven proberen op allerlei manieren hun producten te verkopen. Zo wordt er op diverse manieren reclame gemaakt, zijn er overal wel advertenties te zien en zijn er complete webshops ontworpen om diensten of producten aan te bieden. Echter is er tegenwoordig ook nog een andere manier om je producten aan te bieden en te adverteren. Google shopping wordt namelijk steeds meer gebruikt. Cross Internet heeft deze optie ook in het pakket zitten wanneer je kiest voor een samenwerking.

Wat is Google shopping?

Google shopping is een onderdeel van Google waarbij producten gepromoot, geadverteerd en verkocht kunnen worden. Deze functie in Google is een onderdeel van zoekmachine adverteren. Het zoekmachine adverteren wordt door Cross Internet aan jou aangeboden wanneer er wordt gewerkt aan de optimalisatie van je website. Twee platformen van Google zorgen dat dit onderdeel draait, namelijk Google Ads en Google Merchant Center. Bij deze functie worden foto en tekst gecombineerd en kunnen potentiële klanten snel op het product klikken en deze kopen. In een feed wordt een foto van het product met een omschrijving toegevoegd. Google bepaalt hierna aan de hand van je website, prijs en bediening op je website of je producten worden toegevoegd en worden getoond wanneer er gezocht wordt naar een product.

Minimale kosten

Bij een keuze voor Google shopping wordt vaak gedacht dat er hoge bedragen vastzitten aan dit concept. Echter wordt er met een Pay Per Click betaald. Dit houdt in dat er alleen betaald wordt wanneer iemand op je advertentie klikt. Je kunt zelf de hoogte van dit bedrag instellen. Natuurlijk is het wel zo dat de aanbieders met de hoogste bedragen als eerste aan bod zullen komen.

De voordelen

Wil je ervoor zorgen dat je webshop goed in kaart wordt gebracht? Dan adviseren wij jou om bij ons ook gebruik te maken van Google shopping. Dit neemt namelijk een groot aantal voordelen met zich mee waar je gebruik van kunt maken. De advertenties die door ons geplaatst worden, zijn op dat moment erg specifiek. Wanneer iemand op zoek gaat naar een specifiek product zal de advertentie pas opduiken. Het wordt dus zelfs tot productniveau doorgetrokken. Daarnaast is een advertentie met kosten per klik vaak veel lager dan een tekstadvertentie.

Een aantal andere voordelen van Google shopping zijn dat producten zichtbaar zijn doordat er een afbeelding bij gegeven wordt. Potentiële klanten krijgen dus een goed idee van het product waardoor ze doelgerichter gaan klikken. Tevens is het mogelijk om meer advertentieruimte in te nemen door het gebruik van zowel de shopping kant als de Google Ads. Als laatste zorgt de vergelijkingstool ervoor dat kansen zichtbaar worden wanneer je producten voor een lagere prijs aan kunt bieden.

Meer weten?

Wil je meer informatie ontvangen over dit onderwerp of heb je nog een aantal onbeantwoorde vragen voor ons team? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je van de juiste informatie wordt voorzien en kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )