Inhoud

Instagram advertentie maken

De jongere bevolking is vaker en meer actief op Instagram. Dit platform is in de afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit. Het is voor bedrijven daarom zeer verstandig om hierop actief te zijn. Via Instagram is het mogelijk om meerdere foto's, video's en stories te delen. Organisaties zullen hierdoor graag via Instagram een advertentie maken. Wij zorgen ervoor dat je Instagram onderhouden wordt.

Een eenvoudige manier van adverteren

Er kan op verschillende manieren geadverteerd worden. Als eerste is er de optie om te adverteren via de Instagram app. Er kan een bedrijfsprofiel aangemaakt worden en geplaatste berichten kunnen gepromoot worden. Via deze weg zul je een doel van je advertentie moeten aangeven. Na het bepalen van het doel bepaal je de bestemming van de advertentie. Het is hierbij mogelijk om een Instagram advertentie te maken waarbij een call-to-action button toegevoegd wordt. Een doelgroep kun je selecteren via diverse categorieën waardoor je doelgerichter te werk gaat. Natuurlijk is het instellen van een budget van groot belang. Hierna is de advertentie klaar voor lancering.

Een geavanceerde Instagram advertentie maken

Naast de eenvoudige weg is er ook de optie om via een geavanceerde weg te adverteren via Instagram. Deze weg wordt veelal door onze specialisten gebruikt. Het is namelijk mogelijk om de advertenties via Facebook ads manager te plaatsen. Een groot voordeel hiervan is dat er veel meer mogelijkheden zijn op het gebied van campagne voeren. Er kan gekozen worden uit meer doelstellingen en doelgroepen. Dit maakt het een stuk aantrekkelijker, aangezien jij veel doelgerichter te werk kunt gaan.

Waarom adverteren via Instagram?

Een Instagram advertentie maken kan enorm nuttig zijn voor je bedrijf. Het adverteren via dit platform is geschikt voor diverse doeleinden, zoals:

  • branding;
  • verhoging van loyaliteit bij bestaande klanten;
  • vergroting van naamsbekendheid;
  • de generatie van meer volgers;
  • promoten van nieuwe of bestaande producten of diensten;
  • het inspelen op gebeurtenissen.

Doordat er een nieuwe actieknop toegevoegd kan worden, is het enorm interessant voor bedrijven om een Instagram advertentie te maken. Jij kan je producten en diensten op een slimme manier onder de aandacht brengen en zelfs inspelen op emoties en problemen.

Maak gebruik van de service van Cross Internet

Wil jij graag je Instagram laten beheren door een gespecialiseerd marketingbureau? Dan ben je bij Cross Internet aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zorgen wij ervoor dat je Instagram pagina optimaal benut wordt. Middels een gratis en vrijblijvend gesprek zullen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )