Inhoud

Instagram marketing

Een zeer populair social media platform is Instagram. In de afgelopen jaren heeft het zich ontpopt tot een waar walhalla voor bedrijven om hun producten en diensten op aan te bieden. Het platform heeft dagelijks miljoenen actieve leden waardoor er een brede doelgroep benaderd kan worden. Instagram marketing is nodig om deze doelgroep op de juiste manier te benaderen. Heb je niet de juiste kennis of wil je dit liever uitbesteden? Dan zit je goed bij Cross Internet.

Activiteit op Instagram

Een groot deel van de bevolking is dagelijks of maandelijks actief op Instagram. Hiervan is ongeveer 60% volwassen. Het zou dus zonde zijn om deze doelgroep niet te benaderen aangezien hierdoor een groot aantal aankopen misgelopen kunnen worden. Door het gebruik van Instagram marketing kun je een doelgroep gericht benaderen. Maar hoe ga je dan te werk? Je kunt zelf op zoek gaan naar de juiste manier. Dit is echter wel enorm tijdrovend en zal geen garantie tot succes bieden. Het kan hierdoor beter zijn om een online marketing bureau in te schakelen.

Instagram marketing voor jouw bedrijf

Cross Internet is een online marketing bureau waarbij we niet alleen websites creëren, maar ook voor de onderhoud zorgen van social media kanalen van bedrijven. Hierbij zorgen wij er onder andere voor dat Facebook en LinkedIn pagina's professioneel onderhouden worden, maar kunnen ook de Instagram pagina van je bedrijf verzorgen en bijhouden. Hierbij zorgen we ervoor dat we relevante content posten die aansluit op jouw andere kanalen en hierbij bezoekers aanstoot geven tot een aankoop. Instagram marketing kan enorm complex worden en deze complexiteit willen we graag van jou overnemen. Op deze manier kun jij doen waar je goed in bent; het onderhouden en versterken van relaties met bestaande en nieuwe klanten.

Waarom gebruikmaken van Instagram?

Instagram is voor meerdere doeleinden een goed platform. Als eerste zorgt dit platform ervoor dat brand awareness verhoogd kan worden. Daarnaast zorgt Instagram marketing ervoor dat je een klantenloyaliteit opbouwt door middel van interactie met klanten. Een ander groot voordeel is dat er vaak via deze app de verkoop van een product of dienst gestimuleerd kan worden. Dit alles zorgt ervoor dat je een extra manier hebt om meer naamsbekendheid voor je bedrijf of merk te maken.

Hoe meer volgers je hebt, hoe verder je bereik zal zijn wanneer er een post geplaatst wordt. Bij Cross Internet gaan we strategisch te werk. We bespreken je doelgroep en kijken hoe we Instagram kunnen integreren met je andere netwerk. Op deze manier straal je één en dezelfde sfeer uit waardoor het voor bezoekers zeer aangenaam wordt.

Cross Internet inschakelen

Wil je graag je Instagram marketing uit handen geven? Dan ben je bij Cross Internet aan het juiste adres. Wij kunnen je Instagram op een professionele manier verzorgen. Je kunt contact met ons opnemen en een gratis en vrijblijvend gesprek inplannen. Wij geven je dan extra informatie en bespreken de mogelijkheden.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )