Inhoud

Zie je kansen voor het uitbreiden van de online marketing capaciteit van jouw bedrijf, maar heb je op dit moment niet de middelen om deze te vervullen? Of heb je simpelweg de hulp van een professional nodig? Cross Internet helpt je als interim online marketeer op weg. Onze marketeers met jaren aan ervaring en kennis staan klaar om je onderneming te helpen bij het behalen van je marketingdoelen. Of het nu gaat om het opzetten van een effectieve marketingstrategie, het targeten van leads of je doelgroep in kaart brengen; als interim marketeer helpen wij jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.
Interim marketeer: kennis en expertise.

Flexibiliteit met interim online marketing

Om te kunnen groeien als bedrijf, moet je constant inspelen op de veranderende marktomstandigheden. Dingen anders aanpakken en slimmer spelen. Deze kansen volop benutten vraagt om kennis van het vak. Wie is mijn doelgroep? Op welke manier bereik ik ze? Hoe leidt dit tot conversie? En welke middelen moet ik hiervoor inzetten? Als ondernemer kan het lastig zijn op al deze vragen een antwoord te geven. Interim marketing neemt deze zorgen uit handen en helpt je met de online marketing van jouw organisatie, daar waar de expertise ontbreekt.  Er wordt op een datagedreven manier doelgroepen en markten geanalyseerd. Online strategieën worden gecreëerd en aangepast, zodat alle online marketing kanalen naadloos op elkaar aansluiten. Zo helpt interim online marketing aan de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf en het behalen van de beoogde doelen.

Cross Internet als online interim marketing

Wil je graag alle kansen benutten en het meeste succes uit jouw website of webwinkel halen? Cross Internet biedt als online marketing interim ondersteuning in het behalen van jouw doelen. Onze online marketeers zijn professionals binnen de marketing en beschikken over kennis over verschillende disciplines, waardoor wij multi-inzetbaar zijn. Of je nu behoefte hebt aan een sparringspartner voor een online marketing vraagstuk, hulp wilt voor je branding of graag de gehele online marketing campagne wilt aanpakken; Cross Internet helpt je er graag bij. Van strategie tot uitvoering, van een eenmalig probleem tot een langere samenwerking, als interim online marketeer helpen wij jouw online marketing te optimaliseren. 

Zoek je hulp van een marketing professional? Cross Internet helpt als interim online marketeer jouw onderneming naar een groter succes. Neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden .

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )