Inhoud

LinkedIn marketing

LinkedIn is een online sociaal netwerk voornamelijk gericht op de zakelijke markt. Qua uitstraling heeft het platform wat weg van Facebook. Echter wordt LinkedIn veelal gebruikt door professionals die graag willen netwerken en zodoende hun zakelijke zichtbaarheid kunnen vergroten. Verder is het platform ook uitermate geschikt voor zowel marketing als LinkedIn remarketing doeleinden.

Cross Internet heeft de beschikking over een team professionals die gespecialiseerd zijn in de werking van LinkedIn marketing. In dit artikel staan we nadrukkelijk stil bij de mogelijkheden die LinkedIn zoal te bieden heeft op het gebied van marketing.

 

Leads generen dankzij LinkedIn marketing?

Het is wel degelijk mogelijk om leads te genereren door middel van LinkedIn marketing. LinkedIn adverteren is namelijk niet voor niets in het leven geroepen. Het is dé manier om een grote en zeer gespecificeerde zakelijke doelgroep te bereiken. Met LinkedIn adverteren kun je namelijk gemakkelijk filteren op functietitel, opleiding, bedrijfsgrootte en nog véél meer. Kortom: je zet je budget zeer efficiënt in.

Ook persoonlijk kun je het een en ander bereiken op LinkedIn. Wanneer je investeert in jouw persoonlijke profiel en met regelmaat kennis en interessante artikelen deelt, zullen meer mensen toegang willen tot je netwerk. En laat het netwerk nou net datgene waarom het draait bij succesvolle LinkedIn marketing. Wanneer je de beschikking hebt over een uitgebreid netwerk zul je relatief snel en eenvoudig in zakelijk contact kunnen komen met de doelgroep die zich binnen jouw LinkedIn netwerk bevindt.

Vergroot je zichtbaarheid!

Doordat LinkedIn zich zo nadrukkelijk richt op de zakelijke kant van de maatschappij, is het platform uitermate geschikt om zowel de zichtbaarheid van jezelf of je onderneming te vergroten. Door middel van LinkedIn marketing kun je door middel van persoonlijke profielen, publicatiemogelijkheden, je bedrijfspagina en tal van verschillende advertentiemogelijkheden op zoek gaan naar nieuwe relaties of klanten. Om dit alles succesvol te laten verlopen kun je ervoor kiezen om dit in zijn geheel uit te besteden. Op deze manier kun je jezelf uitsluitend bezig houden met het runnen van je business.

Meer weten?

Benieuwd welke mogelijkheden er met betrekking tot LinkedIn marketing voor jouw onderneming zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cross Internet. Dit is mogelijk door middel van de bijgevoegde contactpagina. Cross Internet maakt graag deel uit van jouw toekomstige succesverhaal!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )