Inhoud

Marketing automation

Hoe mooi zou het zijn als elke bezoeker op je website of webshop een klant werd? Dit is natuurlijk een ideaal beeld wat in de realiteit niet gebeurt. Ondanks dat je er alles aan doet om je website af te stemmen op de doelgroep, zijn er een hoop bezoekers die zonder een aankoop je site weer verlaten. Marketing automation helpt je om deze potentiële klanten strategisch te bereiken. Je krijgt inzicht in de behoefte van de klant en hun reis op het web. Op deze manier kan je strategisch het juiste bericht, op het juiste moment, naar de juiste klant sturen. Zo zal je jouw klantenbestand zien groeien, met een hogere omzet als resultaat. Maar hoe werkt marketing automation precies? Wij helpen je op weg.

Wat is marketing automation?

Marketing automation is ontwikkeld om online bezoekers van een website of webwinkel uiteindelijk te veranderen in klanten. Dit gebeurt door het gedrag en behoefte van deze potentiële klanten, oftewel goede leads, onder de loep te nemen. Met behulp van deze verzamelde informatie kunnen leads heel gericht benaderd worden. Op deze manier zien potentiële klanten precies een bericht dat ze willen zien. Met marketing automation creëer je dan ook een positieve klantbeleving. Meer klanten gaan je dienst of product kopen én zullen eerder naar je website of webshop terugkeren. Marketing automation is daarom essentieel om succesvol te ondernemen. 

Marketing automation specialist inschakelen

Als ondernemer met weinig of geen kennis van marketing kan het erg lastig zijn om marketing automation toe te passen. Het is dan verstandig de hulp van een marketing automation specialist in te schakelen, zoals Cross Internet.  Wij helpen je jouw marketing automation op de juiste manier toe te passen. Dit betekent: kijken wie de doelgroep is, wat de behoefte van hen is en hun customer journey te analyseren. Met behulp van deze waardevolle informatie, kunnen we een pakkende online marketingstrategie creëren. Zo leiden we als marketing automation specialist de kwalitatieve leads naar jouw website, met als uiteindelijke resultaat: een verhoogde conversie.

Starten met marketing automation?

Marketing automation is een effectieve manier om in contact te komen met potentiële klanten. Het is een combinatie van waardevolle kennis, marketing en technologie. Je kan ervoor kiezen de marketing automation met behulp van simpele internet tools toe te passen. Wij van Cross Internet geloven echter dat tools enkel een hulpmiddel zijn. Het succes van een marketing automation zit achter de juiste strategie en de juiste content.

Laat ons je helpen. Samen creëren we een sterke marketing automation. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )