Inhoud

Marketing online

Tegenwoordig is marketing veel meer dan alleen het plaatsen van advertenties in kranten, bladen en billboards. Marketing heeft zich verplaatst naar het internet doordat een groot deel van de bevolking hierop actief is. Dit houdt in dat jij met je bedrijf ook de nodige stappen moet ondernemen om je doelgroep te blijven bereiken. Het doorvoeren van je marketing via online kanalen kan via diverse wegen. Maar welke weg is nu het beste voor jou? Dankzij een samenwerking met Cross Internet, zul jij de juiste kanalen en marketingopties gebruiken.

Diverse manieren van marketing

Er zijn veel manieren om je marketing online door te voeren. Dit doe je dus niet alleen door te adverteren. Bij Cross Internet kunnen we je via diverse manieren helpen om je marketing via het internet te optimaliseren. Dit doen we onder andere door het gebruik van zoekmachine optimalisatie, social media marketing, zoekmachine adverteren, e-mail marketing, video marketing, copywriting en affiliate marketing. Wij gaan aan de slag met jouw marketing en zetten deze veel effectiever in waardoor kosten lager blijven en resultaten optimaliseren. Je boodschap zal hierdoor doelgerichter zijn en je doelgroep zal makkelijker en beter bereikt worden.

Marketing om online je doelgroep gericht te bereiken

Eén van de belangrijkste aspecten van internet marketing is om je doelgroep op een gerichte manier te bereiken. Hoe doe je dit? Wij gebruiken zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren om zo je website onder de juiste doelgroep te brengen. Middels een zoekwoordenonderzoek komen wij erachter welke woorden je doelgroep gebruikt en op deze manier kunnen we relevante content schrijven. Met goede content ben je echter niet klaar. Een goede website hoort er namelijk ook goed uit te zien. Dit is namelijk ook een onderdeel van marketing wanneer je online actief wilt zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat er een uniek en functioneel webdesign ontworpen wordt. Daarnaast zal een goede en snelle navigatie door de website ervoor zorgen dat klanten langer op je website blijven en de kans op conversies verhoogd wordt.

Op zoek naar advies?

On enthousiaste team kan jou op ieder gebied helpen wanneer het aankomt op marketing. Ben jij op zoek naar advies over marketing via online kanalen? Dan kun je gratis en vrijblijvend een gesprek inplannen. We beantwoorden graag al jouw vragen en gaan samen op zoek naar de beste mogelijkheden. Hierdoor kunnen we er samen voor zorgen dat jij je concurrenten ver achter je laat!

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )