Inhoud

Online adverteren

Online adverteren is een efficiënt promotiemiddel met maximaal bereik. Je adverteert op basis van CPM en dat betekent dat je per klik of view betaalt. Wij maken gebruik van diverse netwerken voor online adverteren. Adverteren op internet leidt snel en doeltreffend tot meer verkopen en is uitstekend inzetbaar voor het genereren van bezoekers en leads aan je website en het opbouwen van naamsbekendheid. Wij helpen je graag om online succesvol te worden!

Hoe kun je adverteren online?

Online adverteren is op diverse manieren mogelijk. We leggen de mogelijkheden hieronder graag voor je uit.

  • Bannercampagnes
    Dit zijn advertentiecampagnes op websites die veelvuldig worden bezocht door jouw doelgroep. Hoe weet je welke websites dit zijn en wat een goede bannerpositie is? En hoe zorg je ervoor dat de doelgroep de banner ook daadwerkelijk aanklikt? Onze specialisten geven je graag professioneel advies.
  • Audio adverteren
    Steeds vaker luisteren mensen (online) naar hun favoriete muziek. Diensten als SoundCloud en Spotify zorgen voor een nieuwe manier van muziek luisteren en dit biedt kansen om heel gericht je doelgroep te bereiken.
  • Zoekmachine adverteren
    Zoekmachine adverteren is een vak apart. Gelukkig hebben wij daar de juiste vakspecialisten voor in huis. Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? We vertellen het je graag in een persoonlijk gesprek.

Online adverteren uitbesteden aan Cross Internet?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Cross Internet haalt het maximale uit jouw online budget. Wil je graag vrijblijvend advies over wat online adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )