Inhoud

Online internet

Cross Internet is een online internet marketing bureau. De werknemers die werkzaam zijn binnen ons bedrijf hebben allemaal een eigen specialisatie op het gebied van online marketing en webdevelopment. Hierdoor kunnen wij een full service aanbieden die erg effectief is. Wacht niet langer en schakel onze hulp in. Je zult versteld staan van de verbeteringen en vooruitgangen die je website gaat maken!

Wat bieden we aan?

Als full service online internet marketing bureau kunnen wij jouw bedrijf via diverse manieren helpen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er een nieuwe website ontwikkeld wordt voor je bedrijf. Hierbij wordt er rekening gehouden met de huisstijl die je graag aan wilt houden, maar er wordt ook gekeken naar het webdesign, de informatie die je graag wilt overbrengen en het aanmaken van een eventuele webshop. Daarnaast kunnen we je helpen met het maken of verbeteren van een internet marketing strategie. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de zoekmachine optimalisatie, maar ook naar het inzetten van social media. Door een goed gesprek komen wij erachter wie je doelgroep is en hoe deze het beste bereikt kan worden. Als laatste kunnen we ook helpen met het opzetten en onderhouden van advertentie campagnes via Facebook, Google en LinkedIn. Door ons in te schakelen zul je zien dat je budget voor deze campagnes lager gehouden kan worden en dat er toch een optimaal resultaat geleverd wordt.

Klanten online via internet bereiken

Je wilt natuurlijk met je bedrijf zoveel mogelijk bezoekers naar je website halen. Dan zul je met je website op het juiste moment online op het internet moeten zijn. Dit houdt in dat je aanwezig moet zijn op momenten dat de klant jouw hulp of expertise nodig heeft. Door een samenwerking met Cross Internet aan te gaan, wordt ervoor gezorgd dat je bedrijf een enorme verhoging in leadgeneraties heeft. Dit houdt in dat we aan het werk gaan en pas stoppen wanneer jij tevreden bent. Door onze kennis en kunde die we al vele jaren hebben opgedaan, zorgen onze online marketeers ervoor dat er online het maximale behaald kan worden. Het is namelijk zo dat bezoekers van je website niet allemaal een aankoop of aanvraag doen. Door een goed ontworpen website en relevante informatie wordt de klant overtuigd van de kwaliteiten van je bedrijf. Op deze manier kan een bezoeker een loyale klant worden en zal hij of zij online op internet sneller opnieuw op zoek gaan naar je website of deze automatisch bezoeken.

Kom in contact met onze experts

Wij willen je dolgraag helpen met het behalen van je doelen. Door contact op te nemen met een van onze enthousiaste werknemers kan er een afspraak gepland worden. Tijdens deze afspraak wordt er gekeken naar de doelstellingen die je bedrijf heeft en welke inmiddels al behaald zijn. Daarnaast wordt er ook een blik geworpen op eventuele bestaande websites en social media platformen. Hierna kunnen we bespreken welke kansen benut en geoptimaliseerd moeten worden om zo een relevante website te hebben.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )