Inhoud

SEA campagne

Een bedrijf dat op de juiste manier gebruikmaakt van zoekmachine adverteren, zorgt ervoor dat er relevante conversies plaatsvinden. Je bedrijf zal sneller en beter gevonden worden en kosten kunnen zo laag mogelijk gehouden worden. Heb jij niet de juiste kennis, kunde of tijd om een goede SEA campagne op te zetten? Schakel dan Cross Internet in. Onze specialisten zorgen ervoor dat je advertenties via Google een groot succes worden.

Verschillende advertenties

SEA, ook wel Search Engine Advertising, is een manier om met zoekmachine optimalisatie te adverteren. Een SEA campagne kan op diverse manieren worden ingezet. Als eerste zijn er de tekstadvertenties. Dit is de meest voorkomende manier van adverteren via zoekmachines. Hierbij worden advertenties bovenaan de pagina's geplaatst wanneer er een zoekwoord ingevoerd wordt. Organische resultaten zullen na drie à vier advertenties zichtbaar zijn. Naast de tekstadvertenties kunnen we ook een display advertentie voor je bedrijf inzetten. Dit houdt in dat er banners geplaatst worden waarbij je product of dienst zichtbaar is. Deze manier van adverteren zorgt ervoor dat je meer naamsbekendheid creëert. Als laatste is het ook mogelijk om een SEA campagne met Google Shopping te creëren. Dit is sinds kort een belangrijk onderdeel dat gebruikt kan worden met Google AdWords. Door Google Shopping in te schakelen, geef je een potentiële klant de kans om direct een product te kopen. Hierdoor neemt de kans op conversies een stuk toe.

Een SEA campagne voor ieder budget

Er wordt vaak gedacht dat het uitbesteden van Search Engine Advertising erg in de kosten gaat lopen. Echter kan het zo zijn dat de kosten hoger kunnen zijn wanneer je zelf je advertenties onderhoudt, bijvoorbeeld door gebrek aan kennis. Wij zullen altijd eerst met je in gesprek gaan en kijken naar de mogelijkheden. Onze specialisten zorgen er daarna voor dat er een doelgerichte campagne wordt opgezet. Doordat er zeer doelgericht geadverteerd kan worden, kunnen onze experts ervoor zorgen dat kosten zo laag mogelijk blijven. Ons werk houdt echter niet op wanneer we de campagne gestart hebben. Na de lancering van een campagne wordt er regelmatig naar de campagne gekeken. Hierdoor kan een advertentie bijgestuurd worden daar waar nodig is. Doelgroepen veranderen hun zoekgedrag vaak en het is daarom voor ons belangrijk dat er met een budget het onderste uit de kan gehaald wordt.

Waarom Cross Internet inschakelen?

Het uitbesteden van je SEA campagne kan een goede zet zijn. Het opzetten en onderhouden van zo'n campagne vergt veel tijd en kennis. Dit wordt vaak onderschat waardoor onderhoud door bedrijven zelf achterwege blijft. Kosten kunnen oplopen en leads blijven uit. De enthousiaste marketeers van Cross Internet zorgen ervoor dat de juiste specifieke zoekwoorden gebruikt worden waardoor relevant zoekverkeer op jouw website terechtkomt. Conversies zullen hierdoor toenemen en er worden alleen kosten gemaakt die ook daadwerkelijk nodig zijn. Heb je al een campagne lopen, maar wil je ons inschakelen? Dan is dit voor ons geen probleem! Wij werken graag met je verder en zorgen ervoor dat je lopende campagne een groot succes wordt. De data van je SEA op Google gebruiken wij om zo goed in te spelen op je doelgroep.

Plan vrijblijvend en gratis een gesprek in met een van onze marketeers en laat je concurrentie ver achter je liggen!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )