Inhoud

Social media monitoring

Door optimale service te verlenen bouw je een goede reputatie bij (potentiële) klanten op. Doe je dat niet, dan laat je kansen liggen en heeft de concurrent een gratis voorsprong. Om up-to-date te blijven en je service zo nodig aan te scherpen is luisteren naar wat er over jouw dienst of product gezegd wordt essentieel. Weten wat er wordt gezegd én daar op de juiste manier op inspelen is een kunst. Social media monitoring biedt ontzettend veel kansen en wij helpen je daar graag bij!

Luister naar wat er online gezegd wordt

Vanzelfsprekend worden er altijd meningen gegeven over je bedrijf, zowel positief als negatief. Er wordt in het huidige internettijdperk dan ook veel openbare data achtergelaten op platforms zoals blogs, nieuwssites en social media. Er worden ervaringen uitgewisseld, gediscussieerd en ook klachten uitgesproken. Jouw reputatie staat of valt met de manier waarop je met je klanten omgaat. Je kunt dankzij social media monitoring direct inspelen op problemen, deelnemen aan discussies en crisissen bespreken. Op deze manier weet je precies wat er speelt en kun je daar direct op inspelen.

Social media monitoring door Cross Internet

Op het internet wordt er dus heel wat afgepraat. Gelukkig krijg je door het inschakelen van Cross Internet zicht op de online wereld. Middels de inzet van een aantal tools zijn wij in staat om data uit een grote hoeveelheid media te verzamelen. Zo weet je voortaan wat er speelt op alle bronnen die de social media monitoring tools elke dag doorzoeken: je ontdekt precies wie wat en wanneer zegt. Social media monitoren biedt je veel kansen. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Concurrentieanalyse
  Vergelijk je concurrenten online: hoe presteren zij op social media?
 • Social media webcare
  Bied snel hulp aan klanten bij problemen of klachten.
 • Campagne monitoring
  Wat zijn de effecten van de door jou gelanceerde campagnes?
 • Brand monitoring
  Wat wordt er door de doelgroep gezegd over jouw merk of bedrijf?
 • Crisis monitoring
  Beperk in geval van crisis reputatieschade.
 • Lead monitoring
  Houd verkoopkansen bij en speel hier proactief op in.

Uiteraard is social media monitoring alleen waardevol indien je werkelijk iets met de resultaten doet. Middels de volgende diensten helpen wij jou ook daar mee:

 • Opstellen van social media strategie;
 • Uitvoeren webcare;
 • Social media scan en analyse.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Wil je weten of het monitoren van social media voor jou kan werken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie of maak een afspraak met een van onze specialisten. Wij gaan graag voor je aan de slag!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Zorg dat je voldoende leads blijft genereren! Lees onze tips hoe jij je organisatie staande houdt in deze vreemde tijd. Met onze bewezen aanpak blijft jouw online omzet nu ook groeien. Niet goed? Geld terug!

Lees snel verder

Meer leads nodig? Lees onze tips en voorkom een crisis ná een crisis. Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )