Inhoud

Social media onderzoek: je kansen op social media vergroten

Wil je graag meer actief zijn op social media, maar weet je niet hoe je optimaal gebruik kunt maken van de verschillende platformen? Dan kun je Cross Internet inschakelen. Wij begrijpen namelijk dat een social media onderzoek veel tijd vergt die je wellicht niet hebt of liever wilt steken in je klanten en relaties. Onze specialisten nemen graag de online marketing over en gaan met je in gesprek over hoe er het beste leads gegenereerd kunnen worden via deze platformen.

Actief op social media

Tegenwoordig is het grootste deel van de bevolking op één of meerdere social media platformen actief. Dit is terug te zien in het jaarlijkse social media onderzoek. Iedere generatie maakt namelijk gebruik van diverse platformen. Hierdoor is het voor bedrijven zeer aantrekkelijk om ook in te spelen op deze trend. Het gebruik van Facebook, LinkedIn en Instagram onder bedrijven is hierdoor met de jaren enorm toegenomen. Op deze manier sta je dichter bij je klanten en is de kans groter dat potentiële bezoekers van je website of pagina je sneller kunnen vinden. Het gebruik van de social media zorgt er namelijk voor dat je bedrijf meer naamsbekendheid krijgt en relaties van klanten kunnen versterkt worden.

Social media onderzoek: waarom social media belangrijk is

Diverse bedrijven hebben een social media onderzoek gedaan waarbij de link die gelegd wordt tussen social media en het bedrijfsleven zichtbaar wordt gemaakt. Hieruit is gebleken dat social media een steeds belangrijkere plek inneemt binnen het gebied van marketing. Tevens wijst het social media onderzoek uit dat social media veelvuldig gebruikt wordt door bedrijven om op een handige en gemakkelijke manier te communiceren met hun klanten, relaties en bezoekers. Je kunt hen gemakkelijk op de hoogte houden van het laatste nieuws over je bedrijf of branche. Daarnaast is het gebruik van social media erg goedkoop voor bedrijven. Het kost zelfs helemaal niets wanneer je ervoor kiest om niet de adverteren. Social media zorgt er daarbij ook voor dat het koopgedrag van mensen beïnvloed wordt.

Hoe kan Cross Internet jou helpen op het gebied van social media?

Wil je graag dat je social media optimaal gebruikt wordt, maar heb je geen idee hoe je dit kunt bewerkstelligen? Dan is het marketingbureau Cross Internet dé plek waar je moet zijn. Wij kunnen namelijk je website en social media optimaliseren. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van Google adverteren en zoekmachine optimalisatie. Echter is dit niet het enige wat wij doen. Onze specialisten kunnen namelijk via social media ook diverse advertenties plaatsen die op een effectieve manier ingezet worden. Op deze manier kunnen er meer leads en conversies gegenereerd worden waardoor je bedrijf een boost zal krijgen. Er wordt als eerste gekeken naar je doelgroep zodat de advertenties op de juiste manier en bij de juiste mensen zichtbaar zijn. Hierop wordt de advertentie aangepast voordat hij geplaatst wordt. Op deze manier kunnen wij zelfs de doelgroep en een gerichte locatie benaderen.

Wil je een social media onderzoek laten uitvoeren door Cross Internet? Dat kan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )