Inhoud

Video marketing

Marketing kan op diverse manieren uitgevoerd worden. Eén van deze opties is video marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van een video jouw website en social media versterkt. Echter is het wel bepalend hoe deze kracht gebruikt wordt. Cross Internet zorgt ervoor dat video marketing binnen jouw bedrijf op een relevante manier wordt ingezet. Op deze manier worden mensen en merken verbonden en zal het contact tussen klanten en jouw bedrijf versterken.

De juiste kennis voor online video marketing

Om een goede customer journey te creëren, is een goede strategie nodig. Alleen dan kan een uitwerking van een concept ook doelgericht uitgevoerd worden. Dit is mogelijk door te beschikken over de juiste kennis en kunde. Onze specialisten beschikken over deze kennis en kunde door jarenlange ervaring. Op deze manier kan er een optimaal resultaat geleverd worden en kunnen de juiste potentiële klanten worden bereikt. Om onze kennis en kunde op de juiste manier toe te passen, zullen we altijd eerst kijken naar de wensen en eisen van onze klanten. Hierdoor kunnen we een strategie ontwikkelen die naadloos aansluit op de rest van je bedrijf. Ieder bedrijf heeft andere behoeftes waardoor de video advertising strategie altijd op een persoonlijke wijze uitgevoerd wordt. Door samenwerking komen wij tot een optimaal resultaat.

Diverse mogelijkheden

Het gebruik van online video marketing zorgt ervoor dat je diverse mogelijkheden hebt bij Cross Internet. Je kunt namelijk op verschillende manieren conversies genereren. Dit kan gedaan worden door een informatieve video, animatie of een kort spotje waarbij jouw product wordt aangeboden.

Niet alleen bij content marketing en zoekmachine optimalisatie wordt SEO toegepast. Dit wordt ook gedaan met video advertising. Jouw video of animatie wordt voorzien van zoekwoorden die relevant zijn voor jouw doelgroep om zo hoger te eindigen in de zoekresultaten van de zoekmachines. Dit is de organische manier om een hogere positie te scoren. Daarnaast kun je bij Cross Internet ook gebruikmaken van een video advertentie. Hierbij wordt er tegen betaling jouw video of animatie getoond in zoekmachines of voor andere video's. De meestgebruikte variant hiervan is de cost per click advertentie waarbij er betaald wordt per klik die een bezoeker op je filmpje maakt.

Full service bij Cross Internet

Cross Internet is een video marketing bureau waar je niet alleen terecht kunt voor video marketing. Wij bieden full service aan waardoor je voor alles op het gebied van marketing en webdevelopment bij ons terecht kunt. Het is hierbij mogelijk om complete marketingstrategieën uit te zetten en we kunnen de marketing van je bedrijf overnemen. Hierdoor heb jij meer tijd over om relaties op te bouwen met je klanten. Door een groot aantal diverse specialisten kunnen wij jou helpen op diverse gebieden van online marketing. Het is mogelijk om je website te optimaliseren door middel van zoekmachine optimalisatie en je website kan compleet ontworpen worden met een unieke en eigen huisstijl die aantrekkelijk is voor bezoekers.

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis gesprek in. Samen kijken wij naar onbenutte kansen en gaan we in gesprek om deze effectief te gebruiken!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )