Inhoud

Web analytics

Hoe navigeren bezoekers door je website en hoe vinden zij hun weg? Op welke manier hebben de gedragingen van klanten invloed op je uiteindelijke winst? En hoe kun je het conversieratio van je webshop dan verhogen? Allemaal belangrijke vragen voor jou als ondernemer om te zien of je marketingcampagnes rendabel zijn. Tegenwoordig heb je meer dan alleen bezoekersaantallen of het percentage bezoekers dat de winkelwagen verlaat nodig om succesvol in je business te kunnen opereren. Er zijn gelukkig verschillende web analytics programma's beschikbaar die gedetailleerde inzichten kunnen verschaffen. Maar dan moet je deze informatie natuurlijk wel nog op de juiste wijze weten te interpreteren. Cross Internet helpt je graag om meer inzicht te krijgen in de informatie die de bezoeker achterlaat en maakt deze informatie waardevol door er actie op te ondernemen.

Inzichten in online marketing

Web analytics programma's leveren veel data op en om deze inzichtelijk te krijgen maken wij gebruik van overzichtelijke rapportages welke zijn afgestemd op de doelen die jij wilt bereiken. Op deze manier kunnen we waardevolle inzichten creëren en onderstaande duidelijk maken:

  • Hoe bezoekers op je website of webshop terecht zijn gekomen.
  • Hoe bezoekers zich op je website gedragen.
  • Hoe de waarde per bezoeker kan worden vergroot.

Al deze vragen laten het belang van web analytics zien. Een juist antwoord op elke vraag geeft je de kennis om je marketingcampagne goede invulling te geven en daarmee groei te realiseren. We vinden de antwoorden door data te analyseren en op basis daarvan te testen.

Web analytics door Cross Internet

De specialisten van Cross Internet kunnen diverse web analytics programma's op praktische wijze installeren en de resultaten op juiste wijze interpreteren. Vervolgens presenteren wij jou een advies op maat om het aantal drop-outs te verminderen en de prestaties van je website of webshop te verbeteren. Dit kan bestaan uit het verhogen van een aantal bestellingen, het verhogen van het aantal aanvragen of meer betrokkenheid van je bezoekers. We houden continue toezicht op jouw persoonlijke doelen en weten de resultaten te vertalen in heldere rapportages. Zo ben je voortdurend op de hoogte van de voortgang van je campagne.

Wil je meer weten over web analyse of heb je interesse in een gratis kennismaking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )