Inhoud

Zoekmachine marketing

Wil je met jouw website hoger in Google eindigen maar heb je geen idee hoe je dit kunt bewerkstelligen? Dan kan Cross Internet jou helpen. Door het gebruik van zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat al veel bedrijven hoger in Google geëindigd zijn. Lees hier hoe wij jou kunnen helpen met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Zoekmachine optimalisatie en adverteren

Zoekmachine marketing bestaat uit twee takken; dit zijn zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Deze twee manieren van marketing zorgen ervoor dat jij meer bezoekers op je website krijgt en het aantal conversies zal toenemen. Echter zit er wel een groot verschil tussen de twee opties.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om het optimaliseren van je website. Een website die geoptimaliseerd is, scoort namelijk beter in de zoekmachines. Deze score wordt op een 'natuurlijke' wijze gecreëerd. Er wordt namelijk niets betaald om hoger in de zoekmachine te eindigen. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden in je content kan er gezorgd worden dat je website in waarde zal stijgen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren is de betaalde vorm van zoekmachine marketing. Hierbij worden advertenties gebruikt om zo een hogere leadgeneratie te verkrijgen. Er kan bij Google bijvoorbeeld op diverse zoekwoorden geboden worden waardoor je website of webpagina bij een bepaalde zoekterm tevoorschijn komt als advertentie bovenaan de pagina.

Zoekmachine marketing en Cross Internet

De combinatie van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat je veel informatie kunt krijgen. Echter kan dit zoveel informatie zijn dat je niet op de juiste manier gebruikmaakt van deze manier van marketing. Op dit punt speelt Cross Internet graag in. Wij helpen jou namelijk om je website zo optimaal mogelijk te laten werken. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het behalen van een optimale website waarbij het aantal bezoekers blijft toenemen. Het kost daarbij de nodige tijd en energie om je website levendig te houden. Door Cross Internet in te schakelen is het mogelijk om je website up-to-date te houden. Hierbij wordt de website aangepast op veranderingen binnen je branche en worden er op regelmatige basis nieuwe artikelen, teksten, foto's of andere content geplaatst. Wij hebben natuurlijk door onze jarenlange ervaring ook een aantal troeven achter de hand die jouw website kunnen helpen te laten stijgen. Vindbaarheid is namelijk een steeds veranderend punt waarbij het tegenwoordig steeds specifieker wordt. Wij kijken ook naar lokale SEO. Dit wordt gedaan door onze specialisten die helemaal thuis zijn op het gebied van zoekmachine marketing.

Jouw doelgroep beter bereiken?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met zoekmachine marketing? Neem dan gratis contact op met een van onze specialisten. In een vrijblijvend gesprek wordt er gekeken naar de mogelijkheden.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )