Inhoud

Media marketing

Marketing is vandaag de dag meer dan alleen het maken van advertenties, posters, adverteren in kranten en magazines en het versturen van e-mails. Het grootste deel van de bevolking is actief op één of meerdere social media platformen. Het is hierdoor noodzakelijk voor bedrijven om ook naar de media marketing strategie te kijken. Wil jij graag hulp bij het opzetten en uitvoeren van deze strategie? Kom dan in contact met de specialisten van Cross Internet.

Maak je marketing mix compleet

Bij een online marketing mix is media marketing haast niet meer weg te denken. Social media en het gebruik van media zorgt ervoor dat je op een veelzijdige wijze jouw product of dienst onder de aandacht kan brengen. Het biedt daarnaast unieke kansen en opties aan waarbij de customer journey geoptimaliseerd kan worden. Het gebruik van media marketing is hierbij niet alleen gericht op potentiële klanten of bezoekers in de Business to Consumer sector. Deze vorm van marketing kan namelijk ook gebruikt worden in de Business to Business sector. Via deze weg worden alle doelgroepen bereikt die voor jou van belang zijn. Onze specialisten kunnen je helpen om gebruik te maken van de platformen Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Google en YouTube.

Media marketing en webcare

Onder media marketing valt een breed scala aan soorten marketing. Een van de belangrijkste vormen hiervan is webcare. Grote bedrijven maken hier al gebruik van en zorgen ervoor dat deze is ingericht als online klantenservice. De specialisten van Cross Internet kunnen jou hierbij helpen. Wij kunnen jouw social media omtoveren tot een online klantenservice. Hierdoor kunnen problemen en klachten op een snelle manier opgelost worden. Het oplossen van klachten of problemen via een openbare weg zorgt ervoor dat klanten loyaal blijven aan jouw bedrijf en het vertrouwen in je bedrijf zal toenemen.

Merkbeleving

Er zit een groot verschil tussen wat jij van je merk vindt en hoe klanten dit ervaren. Ieder bedrijf wil er natuurlijk voor zorgen dat hun merkbeleving overeenkomt met hun visie. Een merkbeleving is van groot belang. Door gebruik te maken van media marketing is het mogelijk om dit een zetje in de goede richting te geven. Klanten worden hierdoor betrokken in de organisatie waardoor ze het gevoel hebben dat er ook echt iets met hun mening gedaan wordt. Het gebruikmaken van deze manier van marketing wordt ook wel branding genoemd en er wordt op deze manier merkbeleving gecreëerd. Bij Cross Internet kunnen we samen kijken hoe we bijvoorbeeld bedrijfsprocessen in beeld kunnen brengen voor klanten, hoe gebruikgemaakt kan worden van marketingvideo's en hoe een bericht aantrekkelijk gemaakt kan worden voor een doelgroep.

Maak gebruik van onze diensten

Cross Internet kan door de jarenlange ervaring jou helpen je bedrijf te voorzien van de juiste online marketing tools. Wij zorgen er namelijk voor dat je pagina's aansluiten op je huisstijl en zetten doelgerichte campagnes op. Daarnaast kunnen onze werknemers deze platformen en campagnes voor jouw bedrijf bijhouden en kunnen er rapportages gemaakt worden zodat je een inzicht krijgt van de vooruitgangen. Kom in contact met Cross Internet en plan vrijblijvend en gratis een gesprek in. Wij gaan graag het gesprek aan en helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )